عینکم چارچوبش شل شده بود لازمه عوض کنم بعد من باچسب طوری که دیده نشه محکمش کردم یه دفعه بابام گفت برو دکتر عوض کن منم گفتم ان شاالله بریم کربلا برگردیم میرم میگیرم یه دفعه ازدحام اینا میشه لااقل چیزی بشه عینک قدیمیم خراب شه برگردم میرم دکتر ومیگیرم یه دفعه شوهرم گفت هرسال عینک شکوندی من کی بهت چیزی گفتم هرسال عینک عوض میکنی من چیزی نمیگم یه دفعه همینطوری مات موندم بعدا تواتاق میگم اخه من چیزی نگفتم میگه تو گفتی عینک میشکنه میمونم دست شوهرم میگم اخه من اصلا اسم تورو نیاوردم میگه نه گفتی اونقدر حرصم اومد ها جلو زنداداشم که فعلا تازه ازدواج کردن و ادم غریبی میکنه اینطوری بهم گفت حالا خوبه خودم درامد دارم وهمیشه کمک حالشم گفتم واقعا دیگه ازت یه قرونم پول نمیگیرم که بعدا منت بزاری رو سرم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
[QUOTE=306228735]اخه بابامم متلک نمیگفت میدونست داریم خودشم همیشه کمک حالمونه[/QUOTE خدا پدرتون حفظ ...
چی بگم من که بهم برخورد واقعا دیگه ازش چیزی نمیگیرم نمره چشمم زیاده وخیلی ضعیفه دائمی عینک استفاده میکنم خب سالی یه بار میشکنه دیگه خرج اضافی نیست که اونطوری منت بزاره سرم واقعا بدون عینک کلاتارمیبینم وبرام واجبه دیگه منا گذاشتن نداشت.منم توخرید لباس واین جور چیزا قناعت دارم ولی دیگه عینک رو چاره ای ندارم