2777
2789
عنوان

درد دل دارم میخوام دق کنم

200 بازدید | 23 پست

سلام من 18 سالمه 

رتبه کنکورم 77 هزار شده 

من هیکل مناسبی ندارم میخواستم برم باشگاه بخاطر کنکور نرفتم حتی پول ندارم لباسای متوسط بخرم 

زیبایی خوبی هم ندارم 

همشون گزاشتم بعد کنکور ک اینم تر زدم 

دختر خالم متولد 80 هس آرایشگر هس یدونه تیبا خریده اون‌یکی معلم هس یکیشون از بچگی زبان میخوند رفته مدرک آیلتس گرفته همشونم همون دهه هشتاد بچه ها اما من هیچی ندارم در برابر اونا 

وقتی پدر مادرشون فخر میفروشه میبینم ک بابا مامانم خورد میشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم اینو ولی خانواده مقایسه میکنن ک دختر فلانی اونجور اینجور اصلا دلم میخواد بمیرم 

از ی جای دستتو بزن زمین بلند شو مهم نیس چی میشه فقط بلند شو 

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚

اون چیزی که اذیتت میکنه خودِ نداشته ها نیست

مقایسه اشون با دیگرانه.

خودت باش🌷

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

عزیزم‌درس رو اگه علاقه نداری برویک هنریادبگیر پیشترفت کن هنو۱۸سالته۸۰سالت که نیست دوست من۴۰وخورده ایه تازه داره میره خیاطی یادمیگیره کنارش درستم بخون واینکه توزیبایی بخودت تلقین نکن زشتی ازامشب سعی کن یک رژیم غذایی مناسب بگیری واندامتم درست کنی

از ی جای دستتو بزن زمین بلند شو مهم نیس چی میشه فقط بلند شو 

دوس دارم بخوانم خب دوس دارم باشگاه هم برم ولی میترسم باشگاه نزاره خوب بخونم 

من حتی عید جایی نرفتم مهمونا هم اومدن رفتم تو اتاق قائم شدم چون لباس نداشتم 

دوس دارم بخوانم خب دوس دارم باشگاه هم برم ولی میترسم باشگاه نزاره خوب بخونم  من حتی عید جایی ن ...

خب ن ی برنامه ریزی داشته باش اتفاقا همشدرس و درس ادم خسته میشه این وسط ی انتراک بد نیس 

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚
عزیزم‌درس رو اگه علاقه نداری برویک هنریادبگیر پیشترفت کن هنو۱۸سالته۸۰سالت که نیست دوست من۴۰وخورده ای ...

خب من پولی ندارم ک بخدا من پارسال بهار یدونه لباس نو گرفتم همه لباسام کوچیک شدن بابام 62 سالشه نداره ک بده همش هم مامان بابا مریض