قلمچی شرکت کنه ولی سوالای گزینه دو هم گیر بیاره خودش تو خونه تحلیل کنه
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
عزیزم قلمچی ثبت نام کنی بهتره با اینکه سوالاش یکمی به نظر خراب میاد ولی چون تعداد افرادی که ثبت نام میکنن مثل کنکور کشوری زیاده باعث میشه پسرتون تو فضای کنکور قرار بگیره و استرس آزمون داشته باشه من خودم یازدهمم و مشاورم گفت باید ثبت نام کنم
سعی کنید از همین امسال واسش یه مشاور خوب بگیرین تا با اون مشاور پیش بره و انشاالله موفق بشه
خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود . موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ماز و قلمچی(البته از نتیجه آزمون نباید نا امید بشه و باید هدف اصلیش یادگیری و تمرین مهارت آزمونی باشه)(من امسال یکی از ۳ رشته تاپ اگه خدا بخواد قبولم بر اثر تجربه دارم میگم اینو
شنیدم که قلمچی باید در کلاس ها هم شرکت کنی در غیر این صورت آزمونش خیلی سختمی شود،این صحت دارد؟ در ...
نه عزیزم به زور میگن بیا ثبت نام کن ولی میتونه هم نره
هزینه اش هم هر حوزه یه قیمت میگیره پارسال یه جا یک و نین میگرفت یه جا ۳ و نیم !
امسال فکر کنم حول و حوش ۶ تومن بشه
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/