2777
2789

سلام و وقت به خیر خدمت همگی

پسرم امسال پایه دهم هست و از مهرماه میخوام

که در آزمون ها شرکت کنه 

لطفا اگر در باره هر کدام از موسسه ها‌ تجربه ای دارین

راهنمایی کنید🌹

مثلا

قلمچی،ماز،گاج و... کدام بهتر است؟

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.

قلمچی شرکت کنه ولی سوالای گزینه دو هم گیر بیاره خودش تو خونه تحلیل کنه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عزیزم قلمچی ثبت نام کنی بهتره با اینکه سوالاش یکمی به نظر خراب میاد ولی چون تعداد افرادی که ثبت نام میکنن مثل کنکور کشوری زیاده باعث میشه پسرتون تو فضای کنکور قرار بگیره و استرس آزمون داشته باشه من خودم یازدهمم و مشاورم گفت باید ثبت نام کنم 

سعی کنید از همین امسال واسش یه مشاور خوب بگیرین تا با اون مشاور پیش بره و انشاالله موفق بشه 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم 

دختر من یازدهمه ، پارسال به پیشنهاد مدرسه گزینه ۲ نوشتیم 

امسال ماز رو هم شرکت میکنه ولی چون آزمونای ماز آنلاینه مبخوام سال بعد قلم چی بنویسمش 

به نظرم قلم چی به خاطر آمار بالای شرکت کننده ها بهتره 

قلمچی شرکت کنه ولی سوالای گزینه دو هم گیر بیاره خودش تو خونه تحلیل کنه

شنیدم که قلمچی باید در کلاس ها هم شرکت کنی در غیر این صورت آزمونش‌ خیلی سخت‌می شود،این صحت دارد؟

در باره هزینه های آزمون قلم چی اطلاعی دارین؟

سپاس

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.

ماز و قلمچی(البته از نتیجه آزمون نباید نا امید بشه و باید هدف اصلیش یادگیری و تمرین مهارت آزمونی باشه)(من امسال یکی از ۳ رشته تاپ اگه خدا بخواد قبولم بر اثر تجربه دارم میگم اینو 

عزیزم قلمچی ثبت نام کنی بهتره با اینکه سوالاش یکمی به نظر خراب میاد ولی چون تعداد افرادی که ثبت نام ...

بله درسته، خیلی ممنون‌ دختر گلم موفق باشین 🌹

ببین منو بعدا به حرفم میرسی

قلم چی و گاج به درد نخورن

ولی گزینه 2زیر نظر سازمان سنجشه

کلید سوالات قلم چی هم تو تل آخر شب پخش میشه

پس ب درد نمیخوره

تجربه دارم ک میگم

پُرمیشوی از آنچه...پُر کرده ای دیگران را

شنیدم که قلمچی باید در کلاس ها هم شرکت کنی در غیر این صورت آزمونش‌ خیلی سخت‌می شود،این صحت دارد؟ در ...

نه عزیزم به زور میگن بیا ثبت نام کن ولی میتونه هم نره

هزینه اش هم هر حوزه یه قیمت میگیره پارسال یه جا یک و نین میگرفت یه جا ۳ و نیم ! 

امسال فکر کنم حول و حوش ۶ تومن بشه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ماز و قلمچی(البته از نتیجه آزمون نباید نا امید بشه و باید هدف اصلیش یادگیری و تمرین مهارت آزمونی باش ...

به نظرتون ماز به تنهایی کافیه ؟

البته آزمونای جامع گزینه ۲ رو هم شرکت میکنه 

میخوام قلم چی رو برای دوازدهمش بره 

ببین منو بعدا به حرفم میرسی قلم چی و گاج به درد نخورن ولی گزینه 2زیر نظر سازمان سنجشه کلید سوالات ...

خدایی پخش میشه 

میشه کانالو بگی ؟

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

سلام عزیزم  دختر من یازدهمه ، پارسال به پیشنهاد مدرسه گزینه ۲ نوشتیم  امسال ماز رو هم شر ...

درسته،درباره هزینه ماز و گزینه دو اطلاعی دارین؟

چقدر هم عالی موفقیتش‌ رو ببینی عزیزم😍🌹

به نظرتون ماز به تنهایی کافیه ؟ البته آزمونای جامع گزینه ۲ رو هم شرکت میکنه  میخوام قلم چی رو ...

من خودم قلمچی میرفتم ( ماز رو توی خونه سوالاش تا جایی که تایم و برنامه ریزی اجازه میداد حل میکردم ، زیستش مخصوصا ) 

ماز و قلمچی(البته از نتیجه آزمون نباید نا امید بشه و باید هدف اصلیش یادگیری و تمرین مهارت آزمونی باش ...

چقدر هم عالی عزیز دل خوشحالم😍🌹

شما برای قلم چی در کلاس هاش‌ هم شرکت می کردین؟یا فقط آزمون ها؟