2777
2789
عنوان

باردارم، حالم خوب نيست😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1480 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥺 چی بگم....

گلم حاملگی به این آسونیا نیس که،ادم میمیره زنده میشه،تو وسواس فکری گرفتی،خودت از شر این فکرها‌ خلاص کن داغونت میکنه این وسواس

خدایا شکرت🥰پسر کوچولومو سالم بهم بخشیدی شکرت شکرت
سابقه ى وسواس فكرى دارى؟

از وقتی این اتفاق افتاده اره 

مثلا ی صلوات میخواستم بفرستم 

برای مثال ۱۰۰ تا 

هی فکر میکنم اشتباه فرستادمدوباره از اول میفرستم 

شاید برای این ۱۰۰ تا ۲۰۰ تا من میفرستم اخرشم شک دارم....

و اینکه قبلا هی فکر میکردم قند دارم 

هی کلیک کرده بودم تا ی مدت سر قند و دیابت هی میگفتم وای من زیاد میرم دسشویی جوری شده بود بیس دقیقه ای ییار میرفتم 

ی مدت سر سرطان سینه هی میگفتم یکی از سینه هام کوچیکه یکی بزرگه 

از وقتی این اتفاق افتاده اره  مثلا ی صلوات میخواستم بفرستم  برای مثال ۱۰۰ تا  هی ف ...

صد در صد وسواس فكرى دارى

درمان نكنى روز به روز بيشتر ميشه

تمام چيزهايى كه گفتى نشانه هاى وسواس فكريه

وسواس ترس از بيمارى ها، وسواس مذهبى و شمارش، ترس از اتفاق ناگوار و آبرو ريزى رو دارى

برو تو پيج دكتر ستاره جانى متوجه ميشى

اين فكر بارداريتم خوب شه به يه چيز جديد گير ميدى

فقط بايد وسواستو درمان كنى

ینی شما میگی اصلا بارداری امکان نداره؟؟؟

صفر درصد امكان بارداريت هست

والا مردم به صد روش مختلف رابطه و دخول كامل دارن باردار نميشن اونوقت شما فكر ميكنى باردارى؟

باردارى خيلى اتفاق بزرگيه همينطورى الكى كه اتفاق نميفته

تو چه روزى از سيكل باشى، اسپرم و تخمك سالم باشن، رابطه به چه صورتى باشه و .....

الكيه مگه؟

من خودم وسواس دارم

تمام حالتاى يه آدم وسواسى رو ميشناسم

شما فقط وسواس گرفتى رو اين موضوع ولا غيييييييير

منم این هفته تموم شه میرم تو هفت ماه سه ماهیه اول مخصوصا ماه سوم خیلی حالم بد بود مدام احساس سیری میکردم همش دم داشتمو بالا نیوردم از همه چی بدم اومده بود اصلا انرژی نداشتم منی ک قبلا هم ب کارم رسیدگی میکردم هم ب کارا خونه خیلی حساس بودم و هم ب کارا شخصیم دیگه حتی موهام ب زور شونه میکردم ولی سه ماهیه دوم بهتر شدمو حالت تهوع و بی حالیم کلا برطرف شد و اشتهام زیاد شدو دیگه از غذایی بدم نمیومد و الان ک دارم میرم تو سه ماه آخر یک هفتس ک سوزش معده دارم آخر شبا در حدی ک حس میکنم معدم اتیش میگیره تا تو گلوم میاد و هنوزم بعد هفت ماه عادت نکردم رو دست بخوابم و شب تا صب ده بار بیدار میشم

منم این هفته تموم شه میرم تو هفت ماه سه ماهیه اول مخصوصا ماه سوم خیلی حالم بد بود مدام احساس سیری می ...

عزيز دلم به سلامتى ان شاءالله اين ماه هاى آخرو بگذرونى

من واسه سوزش معده ام هندونه و بستنى خوردم كمى بهتر شدم

منم شنيدم اين سه ماه اول از همه ماه ها سخت تره

عزيز دلم به سلامتى ان شاءالله اين ماه هاى آخرو بگذرونى من واسه سوزش معده ام هندونه و بستنى خوردم كم ...

سلامت باشی مهربون ایشالا ک شمام سالمو سلامت تو دلیتنو بغل بگیرید دل دردو کمر درد ماهایه اول طبیعیه پس نگران نباشی نو استراحت کنید برایه حالت تهوع دکتر دارو میده خیلی بهتر میشی سه ماهو بگذرونی خیلی بهتر میشید دیگه