2777
2789
عنوان

باردارم، حالم خوب نيست😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ تا زدم منفی بود  بعد ۵ ماه نشون میده؟؟  اخه گوگل گفته ۷ هفته تا ۱۱ هفته فق نشون میده

الان تاپیکات و خوندم عزیزم باردار نیستی ک اگه بودی تا الان متوجه می‌شدی حداقل شکم ی ذره در میاوردی بی بی چک مثببت میشد بعدشم نوشتی پریودم میشی پس دیگه نگران چی هستی آخه

ببین سه ماهه اول اینجوریی ولی تو سه ماهه دوم شارژی بعدشم خداروشکر کن یه جوجه فنچ داره تو وجودت رشد ...

خدارو هزارااااااان مرتبه شكر ميكنم

هر چى شكر كنم بازم كمه

از كى سوزش معده ات شروع شد؟ من ديشب اولين بار بود

۵ ماهه پریود نشدی یعنی؟  قبلش هم پریود نامنظم داشتی؟

چرا بابااا ۴ بار پریود شدم 

ن از اولش پریودم نامنظم بود از وقتی هی پشت هر پریودم زعفرون و جوصونده و ۱۰۰ تا چیز میخورم مرتب شده حالا ن اونقد مرتب ولی مثل قبل دوماه ۳ ماهی یبار نیست 

چرا ۴ بار پریود شدم کلی اینجا زنا میگن ما تا ۹ ماه اخر پریود میشدیم 

استرس بیخود داری باردار نیستی پریود شدی دیگه

اون که میگن ما پریود میشدیم در حد لک هست نه پریود زیاد

من خودم برا چه اولم لک میدیدم خون زیاد نبود

الکی خودتو عذاب نده باردار نیستی

خسته تر از آنم که بگویم به چه علت.‌‌..
الان تاپیکات و خوندم عزیزم باردار نیستی ک اگه بودی تا الان متوجه می‌شدی حداقل شکم ی ذره در میاوردی ب ...

🥺🥲 

حس لگد زدنو جیکار کنم 

باورت مبشه روزی ۱۰۰ بار براش لعنت میفرستم؟ 

میگم خدا ازت نگدره ک منو اینجوری استرسی کردی 🙃