2777
2789
عنوان

شوهرم با دوستای خانمش میره بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 3517 بازدید | 137 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسرده نیست خودش زده به افسردگی وگرنه جایی که باید حال روحیش خوب باشه خیلیم خوبه توام کم خودت گول بز ...

ببین یهو ۱۸ ساعت میخوابه 

تو خونه عصبیه 

بعد دیشب با اون خانم میخواست بره سمینار بعد ۲ هفته رفت حموماز بو گندش من حالم بهم میخوره 

ولی قرار داره به خودش میرسه 

منم دلم میشکنه. خوب

اینا اگه خیانت هم نباشه باید حد و مرز حفظ بشه  آخه یعنی چی ؟؟سینما؟؟؟؟ فقط شوهر سیب زمینی ...

شوهر سیب زمینی اون خانم هم دقیقا مثل استارتر سیب زمینی

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست

عجببب

به اینا نمیگی خیانت ؟؟

تعریفت از خیانت چیه دقیقا

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

خیانت کردی قبلا بهش ک اینجوری دهنتو سرویس کرده چیزی هم نمیتونی بگی بهش 

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
اتفاقا همه چیز من تحت کنترله  ..........

بگو چراا؟!

چرا بهم اعتماد نداری؟اینجور نکن چون به قول خودت مثل یه بیمار روانی میشی

عزیزم همسرت افسرده نیست ولی یه مریضه از نظر روانی و واقعا داره خیانت میکنه عملا

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
چطور با این مسائل کنار بیام  ۱۲ ساله ازدواج کردم  اوایل اندازه چشمام اعتماد داشتم  ...

عزیزم شوهر منم به من میگه تو روانی هستی، داره علنا بهم خیانت میکنه، وقتی اعتراض میکنم میگه تو مشکل روحی داری و باید درمان بشی!!! میگه تو الکی شک داری!!! در صورتی که بارها مچشو گرفتم. حالا رفته برای من وقت دکتر روانشناس گرفته!!! 

از عید تا حالا جنگ داریم تو خونه 

میشه برای سالم به دنیا اومدن نینیم یه صلوات بفرستید ؟🙏❤️❤️❤️ خدایا جز تو کسی رو ندارم 🤲🏻