2777
2789

حس میکنم حقم رتبه زیر ۱۰۰۰ بوده ولی خودم کم کاری کروم اونموقع کنکورم

نه مشاور داشتم نه بلد بودم چجوری درس بخونم

استادای کلاسامون خیلی بهم امید داشتن و درسم خیلی خوب بود

هنوز حسرت میکشم که تو جایی که حقم بوده قرار نگرفتم انگار

نمیدونم هرکاری میکنم انگار یه زخم عمیق و یه درد بی علاج تو دلمه که هرچقدر میخوام ازش بگذرم هی برمیگیرم سر خونه اول که کاش زمان به عقب برمیگشت

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته

۲۵

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 

منم حس تو رو داشتم ولی به جا ادامه دادن به این غم با ۲۸ سال سن و یه بچه توی شکم کنکور دادم ...رشته مورد علاقمو قبول شدم الان بچم نزدیک دو سالشه خودمم ترم ۵ هستم..خیلی راضیم

چه سالی کنکور دادی؟رتبه ات چند شده بود

من سال ۹۵ کنکور دادم رتبم خوب نبود نه ۵ رقمی ها ولی خب برای من خوب نبود بیشتر از اینا از خودم توقع داشتم

مثل من هستی کاملا درک میکنم چی میگی 

چقدر معلمامون بهم امید داشتن لیاقت نداشتم قدر ندونستم  نتونستم باعث افتخار خانواده و معلمام بشم از خودم بدم میاد 

🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫

الان کنکور بده

دلم میخواد ولی خب خانواده میگن دیگه کم کم موقعیت های خوب میاد باید ازدواج کنی

منم حس تو رو داشتم ولی به جا ادامه دادن به این غم با ۲۸ سال سن و یه بچه توی شکم کنکور دادم ...رشته م ...

آه خیلی دلم میخواد خیلی واقعا همیشه خودمو پزشک دیدم یعنی حتی پرستارم نه

همه منو پزشک میدونستن و واقعا استحقاقشو داشتم نابلدی خودم بود

مثل من هستی کاملا درک میکنم چی میگی  چقدر معلمامون بهم امید داشتن لیاقت نداشتم قدر ندونستم&nbs ...

وای این حس خیلی بده

همش حس سرخوردگی دارم

همش حس میکنم اینجایی که هستم یه چی کمه

هیچ چیزی خوشحالم نمیکنه

هیچ چیز روحمو ارضا نمیکنه