سلام بچها ۳ شبه که تنهام شوهرم سر کار بوده اومد خونه تو خواب بود همش ماساژ دادم قلیون گزاشتم باهم کشیدیم شام خوردیم یه چرت زده بیدار شده همش کلاف بازی میکنه لعنت به این کلاف لعنتی دیگه دیونه شدم از دست این بازی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله متاسفانه...اگه مجرد باشی شاید مادرت غر بزنه که سرت همش تو گوشیه ولی متاهل که باشی زندگی فلج میشه...اعتیاد اعتیاده یکی به مواد یکی به گوشی یکی به سیگار یکی به نوشابه و ......وقتی کسی بعد سه روز جدایی از خانه و خانواده میره پای گوشی و به نیاز زنش توجه نمیکنه این یعنی معضل...حالا بیاد بدون اجازه بازی رو از گوشیش پاک کنی مثل اینه که طرف معتاد باشه سه روز بهش مواد نرسه بعد تو بری موادش رو بندازی تو دسشویی چه حالی بهش دست میده؟؟؟واسه همون میگم با اینکار زندگیش تلخ میشه ...با حرف زدن مثل دوتا آدم عاقل و بالغ باید مشکل رو حل کرد نه مثل یه دختر نوجوان و کم سن که بره خودسر سمت گوشی و بازی رو پاک کنه.
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بازیشم پاک کنه دوباره سرگرمی جدید پیدا میکنه شوهر من کالاف تموم شد سریال شروع میکنه در کل بای ...
بازی سخته همراهی کنی ولی سریال خیلیم خوبه میشه صحبت کرد که بیا از این به بعد هرشب دوتا قسمت باهم ببینیم بی محلی و اینکه نشون بدی برات مهم نیست باعث میشه اونم اهمیت نده ولی وقتی همراهیش کنی اونم خیلی جاها همراهیت میکنه
من خودم این بازیو داشتم سر بروزرسانی پاک شد کلا رفت از اول منم از دلم افتاد دیگه بازی نکردم با اینکه ...
همه مثل تو اراده ندارن گلم
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اراده نبود که چون خیلی تلاش کرده بودم لول بالا برسم وقتی پاک شد دوست نداشتم از اول شروع کنم بنابراین ...
😂👋