2777
2789
عنوان

شوهرم بعده ۳ شب اومده خونه نشسته کلاف بازی میکنه هعی

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه کوفتیه واقعا توش چی داره که شوهرم یه کله تو این بازیه 

عزیزم باهاش صحبت کن بگو پاکش کنه به نظرم اصلا بازی خوبی نیست آنلاینه و همه جور آدمی هستن هم میتونن تو بازی پیام بفرستن هم ویس 

هم این که وابستگی داره و از فضای زندگی خودتون دور میشه بنظرم همین الان صحبت کن و بگو پاکش کنه کلن

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  
ینی انقد ی بازی تاثیر میزاره که زندگی زهر شه ☹️😂

بله متاسفانه...اگه مجرد باشی شاید مادرت غر بزنه که سرت همش تو گوشیه ولی متاهل که باشی زندگی فلج میشه...اعتیاد اعتیاده یکی به مواد یکی به گوشی یکی به سیگار یکی  به نوشابه و ......وقتی کسی بعد سه روز جدایی از خانه و خانواده میره پای گوشی و به نیاز زنش توجه نمیکنه این یعنی معضل...حالا بیاد بدون اجازه بازی رو از گوشیش پاک کنی مثل اینه که طرف معتاد باشه سه روز بهش مواد نرسه بعد تو بری موادش رو بندازی تو دسشویی چه حالی بهش دست میده؟؟؟واسه همون میگم با اینکار زندگیش تلخ میشه ...با حرف زدن مثل دوتا آدم عاقل و بالغ باید مشکل رو حل کرد نه مثل یه دختر نوجوان و کم سن که بره خودسر سمت گوشی و بازی رو پاک کنه.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
منم گفتم پاک میشه اطلاع دادن بهش ، چطور راهنمایی یعنی چی 

بازیشم پاک کنه دوباره سرگرمی جدید پیدا میکنه شوهر من کالاف تموم شد سریال شروع میکنه 

در کل باید زیاد بهش محل ندی توهم بری دنبال گار خودت علاقت تا خودش بیاد دنبالت

بله متاسفانه...اگه مجرد باشی شاید مادرت غر بزنه که سرت همش تو گوشیه ولی متاهل که باشی زندگی فلج میشه ...

من خودم این بازیو داشتم سر بروزرسانی پاک شد کلا رفت از اول منم از دلم افتاد دیگه بازی نکردم با اینکه دارمش ، گفتم شاید واسه ایشونم جواب باشه

A♥️
بازیشم پاک کنه دوباره سرگرمی جدید پیدا میکنه شوهر من کالاف تموم شد سریال شروع میکنه  در کل بای ...

بازی سخته همراهی کنی ولی سریال خیلیم خوبه میشه صحبت کرد که بیا از این به بعد هرشب دوتا قسمت باهم ببینیم بی محلی و اینکه نشون بدی برات مهم نیست باعث می‌شه اونم اهمیت نده ولی وقتی همراهیش کنی اونم خیلی جاها همراهیت می‌کنه 

A♥️
بله متاسفانه...اگه مجرد باشی شاید مادرت غر بزنه که سرت همش تو گوشیه ولی متاهل که باشی زندگی فلج میشه ...

بعد من منظورم این بود پاکنه ولی نگه کار خودش بوده

چون این بازی هرچقدر اعتیاد آوره همونقدرم وقتی از بین بره دیگه ادم دلش نمی‌خواد سمتش بره 

A♥️
من خودم این بازیو داشتم سر بروزرسانی پاک شد کلا رفت از اول منم از دلم افتاد دیگه بازی نکردم با اینکه ...

همه مثل تو اراده ندارن گلم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اراده نبود که چون خیلی تلاش کرده بودم لول بالا برسم وقتی پاک شد دوست نداشتم از اول شروع کنم بنابراین ...

😂👋