2777
2789
عنوان

کسی منو میخواست که همه چیز تموم بود

536 بازدید | 45 پست

سنش خوب کارش خوب ماشین داشت خونه داشت شهری ک عاشقشم بود زبونشونو دوس داشتم قیافش از نظر خودم جذاب بود بااینکه برنزه بود

همشواسم گل میخرید هدیه میخرید میرفتم بیرون میگفت واست پول بزنم ب کارتت قبول نمیکردم مریض میشدم از ۲ساعت راه دور میگفت بیام ببرمت دکتر عادت ماهانه میشدم میگفت حتما باید کمپوت بخوری عکسشم بدی دایم زنگ میزد ابراز علاقه میکرد خیلی خوشحال بودم ک دارمش اونم منی ک بدترین زندگیو داشتم محبت پدر هیچوقت نداشتم اینوخدا برام فرستاده بود یهو سر ی دعوا رفت و هرکارکردم اشتی نکرد پسری ک نماز میخوند رفت مشروب خورد گفت قرص نعشگی خوردم پارتی رفتم ف.ا ح.شه خونه رفتم

به بدبختی افتادم ی عالمه گریه کردم بخاطرش هرکارکردم پسم زد دیگ یهو 

الان یکی دیگ هست باهم حرف میزنیم اصلا حسی بهش ندارم ن ابراز علاقه میکنه ن زنگ میزنه ن هیچی بهش گفتم تلفنی صحبت کنیم از واتساپ بهم زنگ زده خیلی ناراحت شدم وقتی مقایسه کردم بااون چرا زندگیم اینجور شد

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مدت باهم بودید؟

۷ ۸ ماه

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.
دعا بازگشت عشق بگیر

اعتقاد ندارم بیادهم دیگ بدردم نمیخوره همه کاری کرد

اون قبلیم خب دیگ نمیخادت مشکل اینه

اونم برگرده دیگ ن زنگ‌میزنه ن محبت میکنه فقط ی رابطه سرد نصیبت میشه

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
میشه بگی سر چی قهر کردین

سر اینکه گفت دختر عموم منو میخواد چندبار گفت حرصمو دراورد گفتم برو باهمون فامیل اشغالت

بعدش کلی معدرت خواهی کردم ده روز بیشتر صبح و شب منتشو کشیدم منو نخواست دیگ تهشم اون حرفارو زد

اون قبلیم خب دیگ نمیخادت مشکل اینه اونم برگرده دیگ ن زنگ‌میزنه ن محبت میکنه

پناه خوبی عزیزم؟ عشقت چطوره خوب شده؟

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
اون قبلیم خب دیگ نمیخادت مشکل اینه اونم برگرده دیگ ن زنگ‌میزنه ن محبت میکنه فقط ی رابطه سرد نصیبت م ...

اره منم دیگ نمیخوامش وقتی میگه رفتم ف.ا.ح.شه خونه دیگه ب چ دردم میخوره

تووچ میدونی تمام اینکار ها برای جدب تو میکرده و اگر باهم وارد زندگی میشدی لین نمیشد و کاملا برعکس می ...

خدامیدونه ولی انگار مرد رویاهام بود همه حسودیشو میکردن اخرم اسنجور شد

سر اینکه گفت دختر عموم منو میخواد چندبار گفت حرصمو دراورد گفتم برو باهمون فامیل اشغالت بعدش کلی معد ...

اتفاق خاصیم بینتون نیوفتاده آخه دلیل قهرش شاید چیز دیگه ای بوده

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان