خانومی سلام میگم شما تو بارداری برق گرفتگی داشتی مشکلی خدای نکرده برای بچه ات وجود نیومد ؟؟؟ من اینط ...
سلام . اوه تاپیک برای خیلی وقته . همون روزی ک این پستی ک ریپ زدی گذاشتم تولد یکسالگی همون بچم بود ک سر بارداری برق گرفت منو نه عزیزم خداروشکر مشکلی پیش نیمد. تازه با همون وضع ۹ ماهگی پا ب ماهیم و برق گرفتگی همون شب ۳ ساعت تو حموم حبس شده بودم درش قفل شده بود تنها راهی ک ب ذهنم رسید خفه نشم فقط ابو بستم .
ممنون خانومی آنقدر بادرک هستی . تو این نی نی سایت حتما باید تاپیک خیانت بزنی تا جوابتو بدن وگرنه هیچ خبری نیست . من دیگه بلایی نبوده سرم نیاد تو بارداری . نمیدونم حکمتش چیه . این برق گرفتگی هم اعصاب برام نزاشته . یه بار یه خانمی گفت چشمای بچه مشکل دار میشه . از اون روز خوره فکری گرفتم .
ممنون خانومی آنقدر بادرک هستی . تو این نی نی سایت حتما باید تاپیک خیانت بزنی تا جوابتو بدن وگرنه هیچ ...
عزیزی,🌹شایدم ی حکمتی توش بوده نمیدونم میگن یکم برق گرفتگی خوبه برا بدن شاید بواسطه همون برق گرفتگی ی چیزی درست شده از کار خدا نمیشه سراورد . نترس ب حرف کسی اهمیت نده هیچی نمیشه منم برق گرفت . ی ایت الکرسی بخون فوت کن ب خودتو شکمت من همش میخوندم فوت میکردم خدا خودش حفظ میکنه عزیزم .