2777
2789
تکون میخوره ها ولی میگم اصن کلا رو مغز یا عضوای دیگه بچه امکان داره تاثیر بذاره؟  

نی نیتون بدنیا اومد؟

منو دیروز یه برق خفیفی گرفت خیلی نگران نی نیم هستم 

مشکلی نداره نی نیتون؟

نی نیتون بدنیا اومد؟ منو دیروز یه برق خفیفی گرفت خیلی نگران نی نیم هستم  مشکلی نداره نی نیتون ...

ن عزیزم هنوز دنیا نیومده 20روز دیگه انشالله. نگران نباش چیزی نشده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن عزیزم هنوز دنیا نیومده 20روز دیگه انشالله. نگران نباش چیزی نشده

به سلامتی ،ایشالا ۲۰ روز دیگه نی نیتون سالم بیاد تو بغلتون

واسه منم دعا کن که سالم باشه ایشالا

سلام منم ۹ ماهم بود تو حموم بودم داشتم میشستم دستمو گذاشتم رو کلید برق گرفت منو . ی ۳.۴ روز مونده بو ...

خانومی سلام میگم شما تو بارداری برق گرفتگی داشتی مشکلی خدای نکرده برای بچه ات وجود نیومد ؟؟؟ من اینطوری شدم میترسم چشم و کبد این چیزاش آسیب دیده باشه

طراح لباس و دکوراسیون داخلی هستم کمک خواستین

به سلامتی ،ایشالا ۲۰ روز دیگه نی نیتون سالم بیاد تو بغلتونواسه منم دعا کن که سالم باشه ایشالا

خانومی شما مشکلی براتون پیش نیومد ؟؟؟ من میترسم با برق گرفتگی چشم جنین آسیب دیده باشه

خانومی سلام میگم شما تو بارداری برق گرفتگی داشتی مشکلی خدای نکرده برای بچه ات وجود نیومد ؟؟؟ من اینط ...

سلام . اوه تاپیک برای خیلی وقته . همون روزی ک این پستی ک ریپ زدی گذاشتم تولد یکسالگی همون بچم بود ک سر بارداری برق گرفت منو ‌ نه عزیزم خداروشکر مشکلی پیش نیمد. تازه با همون وضع ۹ ماهگی پا ب ماهیم و برق گرفتگی همون شب ۳ ساعت تو حموم حبس شده بودم درش قفل شده بود تنها راهی ک ب ذهنم رسید خفه نشم فقط ابو بستم . 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
سلام . اوه تاپیک برای خیلی وقته . همون روزی ک این پستی ک ریپ زدی گذاشتم تولد یکسالگی همون بچم بود ک ...

خدا خیرت زده جواب دادی . بخدا منم برق گرفتم همش میگن مشکل دار نشه . تو بارداری هر روز یه اتفاق برام میفته

خدا خیرت زده جواب دادی . بخدا منم برق گرفتم همش میگن مشکل دار نشه . تو بارداری هر روز یه اتفاق برام ...

نبابا نگران نباش هیچی نمیشه . منم خیلی استرس داشتم میرفتم سونگرافی میگفت سالمه میگفتم دقیق دیدین انگشت داره ی موقع مشکل داشته باشه نشون نده چی میگفت خانم سالمه بچت براچی دنبال مشکلی میگفتم خیلی استرس دارم باورت نمیشه تو سونکرافی دستو پام میلرزید صلوات میفرستادم همش بگه سالمه ی موقع مشکل نداشته باشه انقد نذر و نیاز میکردم گریه میکردم خدایا بچم سالم باشه تو بیمارستانم دنیا اومدنی خودم داشتم میمیردم ب پرستار میگفتم نگا کن ببین سالمه انگشت داره دست و پا داره من سزارین بودم خب بچه رو نمیشد دید بعد میگفتن تکون نخور مم زورکی گردنمو تکون میدادم بچه رو ک گذاشتن رو تخت نوزاد ببینم ک سالمه یا نه بچه هام حتی ی خورده زردی هم نداشتن .من بارداریم سیگارم میکشیدم بخاطر عصابم نمیتونستم ترک کنم خیلی مشکل داشتم با شوهرم سر چیزای دیگه و خانوادش من تا دقه نود برم زایمان کار خونه میکردم  . انشالله بچت سالمه و سلامت جفتتون میایید خونه . 

نبابا نگران نباش هیچی نمیشه . منم خیلی استرس داشتم میرفتم سونگرافی میگفت سالمه میگفتم دقیق دیدین انگ ...

ممنون خانومی آنقدر بادرک هستی . تو این نی نی سایت حتما باید تاپیک خیانت بزنی تا جوابتو بدن وگرنه هیچ خبری نیست . من دیگه بلایی نبوده سرم نیاد تو بارداری . نمی‌دونم حکمتش چیه . این برق گرفتگی هم اعصاب برام نزاشته . یه بار یه خانمی گفت چشمای بچه مشکل دار  میشه . از اون روز خوره فکری گرفتم . 

ممنون خانومی آنقدر بادرک هستی . تو این نی نی سایت حتما باید تاپیک خیانت بزنی تا جوابتو بدن وگرنه هیچ ...

عزیزی,🌹شایدم ی حکمتی توش بوده نمیدونم میگن یکم برق گرفتگی خوبه برا بدن شاید بواسطه همون برق گرفتگی ی چیزی درست شده از کار خدا نمیشه سراورد . نترس ب حرف کسی اهمیت نده هیچی نمیشه منم برق گرفت . ی ایت الکرسی بخون فوت کن ب خودتو شکمت من همش میخوندم فوت میکردم خدا خودش حفظ میکنه عزیزم .

عزیزی,🌹شایدم ی حکمتی توش بوده نمیدونم میگن یکم برق گرفتگی خوبه برا بدن شاید بواسطه همون برق گرفتگی ...

ممنون ازت واقعا لطف کردی . برام دعا کن یک ماه دیگه زایمانمه 

عزیزی,🌹شایدم ی حکمتی توش بوده نمیدونم میگن یکم برق گرفتگی خوبه برا بدن شاید بواسطه همون برق گرفتگی ...

ممنون ازت واقعا لطف کردی . برام دعا کن یک ماه دیگه زایمانمه