2777
2789
عنوان

چله حاجت روایی بارداری

84 بازدید | 4 پست

خواهرای عزیز بیاید تاپیک قبلم . اونایی ک اعلام کردند لازم نیست مجدد اعلام کنن . اونایی هم ک حوصلشون نمیشه برن تاپیک قبب همینجا میگم بعد اگ دوست داشتی برو تاپیک قبلم و اعلام کن و هستی باهامون یا نه .خانم هایی اقدامی فرقی نداره که یک ماه اقدامین یا چند سال  من تصمیم گرفتم یه چله زیارت عاشورا برای نی نی بگیرم تا به امروز به لطف خدای مهربونمون و اقا امام زمان (ع)هرچله ای که گرفتم حاجت روا شدم (حتی با چله به عشقمم رسیدم) پیشنهاد میکنم برا یه بارم ک شده امتحان کنید هیچکس از در خونه خدا دست خالی برنمیگرده .پس فردا شروع چلمون هست تا ۴۰ روز زیارت عاشورا به نیت شهید نوید صفری میخونیم .

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی  الهم عجل لولیک الفرج  عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......
کاش برای حاجتای دیگه هم میشد شرکت کرد

برای حاجت های دیگه هم میتونی عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی  الهم عجل لولیک الفرج  عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه منو دعا کنید  خیلی محتاج دعاهستم

حتما عزیزم اگه دوست داری عضو کانالمون بشو 

https://eitaa.com/joinchat/3469345273C1ae75c1f99

1
5
10
15
20
25
30
35
40