2777
2789
عنوان

تا وقتی ایران بود سال تا سال کسی رو نمی‌دید و دلش هم تنگ نمی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 18 پست
ب من چ رو یاد بگیریم تا ب تو چ رو نشنویم

نکته ی جالبی بود ممنون، ولی چه زشت  وقتی مادرش مریض بوده و بهش احتیاج داشته و بیمارستان بستری بوده   پیشش  نبوده ، الآن به اصطلاح اومده بگه من عاطفی ام 

اصلا وقتی مجبور نبودی بری چرا پدر و مادرت را تنها رها کردی؟؟؟ حالا رفتی ، چرا ادای دلسوزها را در بیاری و زحمت های برادر خواهرت را هدر بدی؟؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نکته ی جالبی بود ممنون، ولی چه زشت  وقتی مادرش مریض بوده و بهش احتیاج داشته و بیمارستان بستری ب ...

الان درد تنهایی رو حس کرده. 

بعدشم از کجا می‌دونید مجبور نبوده؟ با این ذره بینی که دستتونه روابط داخل خونه و احساساتشم دیده بودید؟؟ 

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328

قدر ادمهای زندگیشو فهمیده. غربت سخته.  ولی کلا من با فامیل حال نمی‌کنم و نخواهم کرد

نه عزیزم ، من میگم برای فخر فروشی اومده ، چون کلا رفتنش هم اصلا دلیل خاصی نداشته ، اگه قدر میدونست در خانه اش را باز می کرد یک چایی به کسی می داد، نه اینکه فقط بره خانه های مردم 

شهرهای مختلف دارند با هواپیما میرن یکی یکی دیدن اقوام این کارها تابلو نیست؟؟؟؟

چرا اینجا بودند عید غدیر که سید بودند نمی نشستند کسی بیاد خونه شون؟؟؟ می گفتند نیستیم 

فقط هم جاهایی میرن که اونا سفر خارجی نداشتند. آخه از اول مرداد همینجوری دارن رژه میرن و یک سری جاها که سفر خارجی خودشون داشتند نمیرن