2777
2789

حتی اونایی که توی شهر خودش بودند. 

حالا  پارسال شهریور مهاجرت کرده کانادا،  قبل رفتن خونه ی تمام فامیل رفته خداحافظی و ...

امسال از اول مرداد به عنوان سفر اومدن ایران و باز هر روز دارن فامیل بازی می کنند، به همه گفته دلش تنگ شده 

همین آدم تا وقتی ایران بود هیچ کسی را اصلا خونه اش راه نمی داد.

حتی یک بار به من گفت دکتر هلاکویی گفته فقط خودت و شوهرت و بچه ات هیچ کس دیگه برات مهم نباشه 

حالا چجوریه که فقط ده ماه نبوده اینجوری داره برای فامیل بال بال میزنه ، من ازش شناخت دارم از کسی هم خوشش نمیاد 

حسم میگه این مهمان بازی ها را راه انداخته که دیده بشه 

البته فقط میره و کسی را راه نمیده خونه اش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو غربت زندگی کردی تا حالا؟ می‌دونی چقدر عذاب آوره؟

اصلا مجبور نبودند برن ، الکی رفتند ، به نظرم تو ایران هم سالها کسی را نبینی غربت است . فرقش چیه؟؟؟؟؟؟

ولی بله تجربه دارم

من مجبور بودم اما یک بازه ای

دوری

دوستی میاره همینه دیگه

پسر دایی منم رفته المان الان دوسال قبلا سال تا سالن نمیدیدیمش حالا عیدا که میاد ایران همه بهش زنگ میزنن خونه همه فامیل میره

من خودم از شهر خودمون رفته بودم برای درس ی شهر دیگه داشتم از غربت تو اون شهر دق میکردم

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍
دوری  دوستی میاره همینه دیگه پسر دایی منم رفته المان الان دوسال قبلا سال تا سالن نمیدیدیمش حا ...

شهرستان دور تو ایران بری کسی دلش برات تنگ نمیشه حتی نقطه ی دور جنوب 

حالا دو روز میرن ارمنستان هی میگن خاک وطن خاک وطن

اینکه خونه همه میره ولی نمیزاره کسی خونش بره برام عجیبه

به همه گفته من خودم مسافرم الآن ، و هر روز کلی آدم میان خونه مون  برای دیدن ما ، شما اینجا راحت نیستید،   ما می آییم خونه ی شما

تو غربت زندگی کردی تا حالا؟ می‌دونی چقدر عذاب آوره؟

درسته وقتی به شهر خودت برمیگری  دوست داری همه بهت اهمیت بدن

بیان پیشت تو بری پیششون 

مواظب باشید تو زندگیتون انتخاب اشتباه نکنید که یه عمر پشیمونی بکشیدم