2777
2789
چکاره س.  انقد درآمد یا حس مسئولیت داره بتونه سروقت قسطو پس بده. والا من واسه شوهرمم راضی نبود ...

آره میتونه قسط بده

پول رو برای خرید خونه میخواد

از این ناراحتم که اگر وام نگیره بالطبع خونه هم نمیتونه بگیره

به نظرتون چیکار کنم؟

ضامن نشو.  تمام‌. بهانه ای از طرف اداره بیار، اونکه سر در نمیاره و نمیره پرس و جو.

خودتو دخالت نده تو مشکلات.

اگه درآمدی داره و حس مسئولیت بابت اقساط، باز یه چیزی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم.  اگه میدونی میتونه قسط بده خب بشو. اگه برای خرید خونه س چرا پدر شوهرت ناراضیه؟

چون وام مال خواهر اون دختریه که برادرشوهرم میخواد

پدر و مادرش راضی له این وصلت نیستن و دوست ندارن برادرشوهرم این وان رو از اونا بگیره

چون وام مال خواهر اون دختریه که برادرشوهرم میخواد پدر و مادرش راضی له این وصلت نیستن و دوست ندارن ب ...

اون خانوم یک بار ازدواج کرده و جدا شده و یه دختر بچه هم از ازدواج اولش داره

یه پیامی در تاپیک مدیریت مخارج درج کرده بودین در موردش سوال داشتم  به جهت اینکه صفحات تند جلو نره 

آیا شما با تحقیق روی سکه سرمایه گذاری میکنید؟ 

سرمایه گذاریتون چند سالس؟

چون منم هدفم سکه هست 

یه پیامی در تاپیک مدیریت مخارج درج کرده بودین در موردش سوال داشتم  به جهت اینکه صفحات تند جلو ن ...

من خریدسکه رو از دو سال پیش شروع کردم

مدام قیمت ها رو چک میکردم هر وقت قیمت میرفت بالا می‌فروختم وقتی هم قیمت پایین میومد دوباره میخریدم

این بین یه سودی از خرید و فروش عایدم میشد و مقداری پس انداز هم که جمع کرده بودم روی هم میذاشتم و تعداد سکه هام رو بیشتر میکردم

در کل سکه رو به نیت خرید و فروش میخرم

نه اینکه مثلا بعد از یک سال یا دو سال بفروشم و سود کرده باشم

من خریدسکه رو از دو سال پیش شروع کردم مدام قیمت ها رو چک میکردم هر وقت قیمت میرفت بالا می‌فروختم وق ...

اخه با سکه نوسان گرفتن کمی دردسر داره 

خودم هدفم دو سالس که روی سکه و طلا سرمایه بزارم 

بنظرتون تا دوسال آینده سود خوبی عایدم میشه؟

اخه با سکه نوسان گرفتن کمی دردسر داره  خودم هدفم دو سالس که روی سکه و طلا سرمایه بزارم  ...

اره دیگه باید مرتبا قیمت ها رو چک کنی و دسترسی سریع به طلافروشی داشته باشی

و اما در مورد سودش به نظرم با این اوضاع مملکت همه چی صعودیه 

من کمتر از دو سال پیش اولین سکه تمامم رو یازده میلیون خریدم و دیروز ۴۰ میلیون

اره دیگه باید مرتبا قیمت ها رو چک کنی و دسترسی سریع به طلافروشی داشته باشی و اما در مورد سودش به نظ ...

یعنی شما هدف ۱۵ سکه دارید و میخواید هربار نوسان بگیرید درسته؟

یعنی سکه ای که ۴۰خرید کردین با چه قیمتی میفروشین که سود خوبی عایدتون بشه؟

یعنی شما هدف ۱۵ سکه دارید و  

قپلمیخواید هربار نوسان بگیرید درسته؟ یعنی سکه ای که ۴۰خرید کردین با چه قیم ...

بله قصدم نوسان گیریه

ببین نمیشه گفت چقدر بره بالا میفروشم

بستگی به حال بازار داره

الان که بازار نوسان نداره ولی موقع نوسان مدام اخبار رو پیگیری میکنم تا بتونم زمان خرید و فروش رو حدس بزنم