2777
2789
عنوان

به بی بی چک اعتماد کنم یا نه؟😢

815 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من پنج ماهه اقدامم ماه پیش دکتر بهم دوفامد داد ده روز خوردم و پریود شدم اما الان ۸ روز از موعدم گذشته و خبری نیست روز پنجم بی بی چک خودکاری روژان زدم البته شب بود نه صبح منفی شد🥺

علایم هم فقط بعضی وقتا یه کوچولو حالت تهوع دارم و اینکه به سینه هام دست میزنم درد میگیرن قبلا سابقه نداشت اصلا علایم پریود هم ندارم فقط تخمدان چپم تیز میکشه

الان به بی بی اعتماد کنم یعنی باردار نیستم یا صبر کنم🥺

اینم بگم اواسط سیکلم یه کوچولو لکه دیدم 

باز هم بی بی رو امتحان کن اول صبح این دفعه.علایمت شبیه بارداری هست . منم ماه قبل علائم بارداری رو داشتم شایدم تلقین وحساس شدن و دقیق تر شدنم بود ولی نشد که بشه 

.بی بی چک تا ۹۰ درصد مواقع درسته

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماههای اقدام من طولانی بود، و به بی بی چک کاملا اعتماد دارم

پس باردار نیستم😢اخه اصلا سابقه ی این همه تاخیر نداشتم از طرفیم چون دوفامد خوردم نمیدونم چرا عقب انداختم🤕

اخه بعضی ها میگن اگه باردار باشیم بی بی رو هر موقع بزنیم درسته جوابش همینطوره یا نه؟

اوایلش که هورمون بتا پایینه ادرار. اول صبح دقیق تره 

بعدش که بالاتر رفت  هر زمان بزنی  درسته

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

پس باردار نیستم😢اخه اصلا سابقه ی این همه تاخیر نداشتم از طرفیم چون دوفامد خوردم نمیدونم چرا عقب اند ...

قرصای هورمونی ممکنه باعث عقب جلو شدن پریود بشن..

ولی درکل چون ۸ روز عقب انداختی،

اگه دکتر هم بری، اول میگه آزمایش بارداری بدی...

پس اگه پری نشدی و خواستی بری دکتر، قبلش آزمایشو بده.

تا وقتی ازش درس نگیری، باز تکرار میشه☀️❤️☀

ممنون عزیزم دعام کن مثبت شه🥺❤️

حتما عزیزم .درکت میکنم .چقدر ذوق داشتم به دوستای اینجام هم گفتم‌فک کنم باردارشدم چقدر پست های زیبا شون ذوق زده ترم می‌کرد .   ۲۱ پریود شدم و.     انتظارم بی سرانجام‌.

حتما عزیزم .درکت میکنم .چقدر ذوق داشتم به دوستای اینجام هم گفتم‌فک کنم باردارشدن چقدر پست های زیبا ش ...

ای جان عزیزدلم🥺انشالله این ماه خدا بهت یه نی نی خوشگل و سالم بده😍