سلام دوستان من متاهل هستم و یه دخترم دارم خیلی به گوشی وابستم خیلی زیاد یعنی یه دستم گوشیه دست دیگم دخترم هر اتفاق کوچیکو بزرگی هم که بیوفته همسرم میگه حواست به گوشیه نه به این دختر خودمم خیلی میخام این وابستگی رو کم کنم ولی اصن نمیشه لطفاً راهنمایی کنین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تنها راهش اینترنت نداشتنه استارتر، اصلا وقتی اینترنت نداری انگار هیچ کاری با این گوشی لامصب نداری، من امتحان کردم، وقتایی که نت ندارم، کلا گوشی دستم نیست اصلا دیگه علاقه ای ندارم برم سمت گوشی
نه عزیزم فقط عادت کردی.عیب و ایراد الکی رو خودت نزار.
نظر لطفته شاید ربطی به موضوع نداشته باشه ولی من بعد نامزدی گوشی گرفتم قبلش همه دوستام گوشی داشتن منم خیلی دوست داشتم یعنی من تو دوران نامزدی عقد به اندازه الان معتاد گوشی نبودم
نظر لطفته شاید ربطی به موضوع نداشته باشه ولی من بعد نامزدی گوشی گرفتم قبلش همه دوستام گوشی داشتن منم ...
نه به اون دلیل نیست.الان دیگه تفریح اکثر مردم همین شده.اگه فکر می کنی داره به زندگیت آسیب می زنه،سعی کن کمش کنی.به خدا بعد چند روز هم آنلاین بشی دوباره می بینی خبری نیست.