2777
2789
میدونم چی میگی .اما میگم کتک نزنه تو رو .تو هم خیلی بی زبونی  شوهر من یه دونه بزنه ده تا خورده

اخهعزیزم حوصله کتک خوردن ندارم خیلی از دستش کتک خوردم ازسر پا کمر دست ..میترسم دیگه امنیت ندارم 

اخهعزیزم حوصله کتک خوردن ندارم خیلی از دستش کتک خوردم ازسر پا کمر دست ..میترسم دیگه امنیت ندارم  ...

منم همونو میگم اگه جاتو عوض عکس العملش  چیه 

اگه بی خیاله عوض کن جاتو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همونو میگم اگه جاتو عوض عکس العملش  چیه  اگه بی خیاله عوض کن جاتو

الان واسه من بی خیاله .تا آخر عمر هم نرم خم به ابروش نمیاد 

چون از نظر ج ن س ی سرد هم هست تازه از خداشه

اگه شوهرت گرم باشه ممکنه عصبانی بشه 

میفهمم چی میگی.رفتارهای شوهرتو که بیان میکنی انگار زندگی منو تعریف میکنی.من بچه دار شدم و الان حتی م ...

بخدا خودم که مجرد بودم اونقدر خودم حال خودمو خوب میکردم الان افتادم با یک روانی 

بخدا خودم که مجرد بودم اونقدر خودم حال خودمو خوب میکردم الان افتادم با یک روانی 

اره منم همینطور.من اشتباه کردم نرفتم پیش مشاور.بعدش هم از طلاق ترسیدم.وگرنه تا الان زندگی بهتری می‌ساختم.

[QUOTE=306165680]الان واسه من بی خیاله .تا آخر عمر هم نرم خم به ابروش نمیاد  چون از نظر ج ن س ی سرد هم هست تازه ...[/QUOTEشوهر من خیلی توخونه پرخاشگره و بی ادب.تا به حال مثل این مرد ندیدم خدالعنتش کنه من حلالش نمیکنم خدای منم حلالش نکنه.