2777
2789

مشکل روانی دارن این مردا بخدا😂

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اگه روزی دو سه بار گریه نکنم روزم شب نمیشه  به هر کی به جز این رفته بودم الان حالم بهتر بو ...

از این میسوزم چرا جواب اون همه خوبیهام بخدا قسم من عیبهاشم به روش نمیارم روم نمیشه حتی بگم بهش میگم ناراحت میشه هر لحظه اعتماد به نفس نداشته شو وعزت نفسشو بالامیبرم تشویقش میکنم...ولی بقران همیشه اعتماد به نفسمو خورد میکنه چه خودش چه خانوادش نمیدونم چکار کنم خسته شدم کلافه امشب میگم بچه بیارم واسه کی؟ واسه جی امید ندارم دیگه...ای کاش از همشهری خودم ازدواج کرده بودم دلم برای بابام تنگ شده خیلی مرد خوبیه تا توخونش یودم جوری تربیتمون کرد که بی احترامی نکنیم...من ساده ام خیلی بخاطر همینم داره ازم بیاحرامی میکنه 

بنظرتون جدا بخوابم؟ جامو جدا کنم ؟ اخه مدام ازم ایراد میگیره از خونه ننش تازه اومده مدام مسخرم میکنه ...

غلط کرد ازت ایراد میگیره خودش چه پ خ ی ه 

تو هم ایراد بگیر 

همینم مونده ایراد بگیره 

اگه یه ایراد گفت چهار تا بنداز جلوش بزار افسردگی بگیره مردک

همه چیز به کنار.مواظب باش که باردار نشی‌.هر مردی که خریت داشته باشه نسبت به زنش ،بعد از پدر شدن گله ...

خواهش میکنم بخدا دلم میشه سنگ ازش بچه نمیخام اونقدر که مادر بودنو دوست داشتم پیش خودم گفتم شهر غربتم مادر بشم حداقل بچمو دارم که ولی این رفتارهاسو که میبینم دلم میخاد بمیره دلم نمیخاد بجه دار بشم تزش

غلط کرد ازت ایراد میگیره خودش چه پ خ ی ه  تو هم ایراد بگیر  همینم مونده ایراد بگیره  ...

اخه من اگر جواب بدم کتکم میزنه چند دفعه جواب دادم به حد مرگ کتک زده که هنوز جاش روی پاهام مونده نمیتونم زورم بهش نمیرسه میزنه یه جاییم ناقصم میکنه

از این میسوزم چرا جواب اون همه خوبیهام بخدا قسم من عیبهاشم به روش نمیارم روم نمیشه حتی بگم بهش میگم ...

چقدر مهربون و خوب و با لطافتی .😔😔

این باعث میشه لطمه بخوریا .تو دردت خیلی سنگینه خواهر میدونی چرا واسه اینکه می‌ریزی توخودت و تا وقتی که این کار رو بکنی وضعیت زندگی تون بدتر میشه .یا بریز بیرون  یا حداقل برو مشاوره .اگه اون نمیاد خودت برو .

افسردگی بیاد دیگه نمیتونی جمعش کنی فعلا هم از این بچه نیار

هنوز نمیدونی واسه این خرا باید قیافه گرفت ببخشیدا امشب اعصاب ندارم به هدفات فکر کن به خودت برس باشگ ...

ممنون گلم به حرفهات فکر میکنم وانجام میدم میدونی حق باتوعه دیگه نباید ساده باشم.بازیچش بشم باید حدومرزمو باهاش حفظ کنم بفهمه

اخه من اگر جواب بدم کتکم میزنه چند دفعه جواب دادم به حد مرگ کتک زده که هنوز جاش روی پاهام مونده نمیت ...

این طور که تو تعریف کردی اصلا دوستت نداره 

انگار به اجبار با تو ازدواج کرده 

یا بعدا پشیمون شده اصلا هیچ محبتت و احترامی واست قائل نیسا. تروخدا بچه نیار 

چند سال ازدواج کردی