2777
2789
درد منم‌همینه این اخلاقشون درست بشو نیست من که ولش کردم  ۵‌ماهه جامو جدا کردم حوصله ی هیچ نری ...

من خیلی دلم گرفته اصلاتحمل ندارم نمیدونم چکار کنم دلم نمیخاد اشکهامو ببینه دست خودم نیست مدادم گریم میگیره...خونه پدرم از گل نازکتر نشندیم اینجا خورد شدم احساسم اعتماد به نفسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشنیدی گلم میگن هرچیزی کمش دارو ومتوسطش غذا و زیادش سم است  یه بار برگرد بهش و چند روز محبت نک ...

من خیلی احساساتیم خیلی مهربون من باید تغییر کنم امشب صدای شکستن قلب خودمو شنیدم هزار تکه شده حالم خیلی بده بچها به خودکشی فکر میکنم من تحمل این حماقتهارو ندارم

...ازخشکلی چیزی کم ندارم بخدا هر روز نهار شربت چایی میوه دم نوش خاص خودشو دم کن بیار براش امشب بهم م ...

هنوز نمیدونی واسه این خرا باید قیافه گرفت ببخشیدا امشب اعصاب ندارم

به هدفات فکر کن به خودت برس باشگاه برو .باهاش کمتر حرف بزن هر وقت اومد یا کتاب دستت بگیر یا هندزفری بزار فیلم ببین خودت رو مشغول کن .همونطور که اون هست

زیاد اهمیت بدی خر برشون میداره فکر میکنن کی هستن انقدر گندشدن میکنی این پشمالوهارو آخرم خیانت میکنن 

من خیلی احساساتیم خیلی مهربون من باید تغییر کنم امشب صدای شکستن قلب خودمو شنیدم هزار تکه شده حالم خی ...

اینطوری نگو عزیزدلم توکل کن بخدا و با شوهرت یه مشاوره برو ان شالله جواب میده 

منم مثل توهم فوق العاده احساساتیم و خیلی ضربه میخورم تو زندگیم واقعا بده

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲

بنظرتون جدا بخوابم؟ جامو جدا کنم ؟ اخه مدام ازم ایراد میگیره از خونه ننش تازه اومده مدام مسخرم میکنه میگه ابروهات چرا اینجوریه ...و هزارتادحرف باهمه چیزش کنار اومدم نمیدونم این بددهنیشو چکار کنم دلمو هزارتا تکه میکنه چرا هربار یادم میره بیشتر محبت میکنم 

من خیلی دلم گرفته اصلاتحمل ندارم نمیدونم چکار کنم دلم نمیخاد اشکهامو ببینه دست خودم نیست مدادم گریم ...

منم اگه روزی دو سه بار گریه نکنم روزم شب نمیشه 

به هر کی به جز این رفته بودم الان حالم بهتر بود 

به خر ترینش رفتم

اینطوری نگو عزیزدلم توکل کن بخدا و با شوهرت یه مشاوره برو ان شالله جواب میده  منم مثل توهم فوق ...

مشاوره نمیاد من خیلی محبت بیجا میکنم هزاربار خودمو بخاطر محبتهای بیجام لعنت میکنم چرا اخه اونقدر محبت کنم اینطوری از روم رد بشه