2777
2789
عنوان

به نظرتون همچین خواهری خیر میبینه ؟

2352 بازدید | 94 پست

خواهرم از من خیلی کوچیکتره ۲۰ سالشه. قبلا تو حیاطمون مرغ داشتیم اگه ی موقعی من تخم مرغ می‌خوردم میگفت مگه براشون آب و دوم گذاشتی که میخوری . در حالی که من شاغل بودم و هر ماه با حقوقم براش خرید میکردم .ما باغ داریم و اون اکثرا می‌ره باغ همراه بابام اینا . بعد وقتی محصولش رو میاریم میگه تو که موقع چیدن نبودی نخور. الان چند ساله پول محصولات رو هم خودش و مامانم برمیدارن و میگن برای خونه خرید کردیم . تا امسال فهمیدم  طلا خریدن اما کسی نمیدونه .هر ماه هم می‌ره آرایشگاه بعد میگه چون دوستمه ازم پول نمیگیره آخه چطور میشه باور کرد طرف دیگه پول موادش رو که برمیداره. تا اینکه ی روز کارت مامانم دستش بود دیدم کارت رو پس داد و گفت من لازمم بشه به حساب خودم انتقال میدم . هر سال موقع چیدن محصول خودشون بی خبر میرن یا اگه منم بخوام برم یه دعوایی راه میندازن که قهر کنیم و من دیگ نرم 

کسی هست بقیشو بگم ؟

قبلا یه خواستگاری داشتم که بعدا فهمیدیم دوست دختر زیاد داشته و من اینو مثل یه راز بهش گفتم . اونم رفت گذاشت کف دست مادرم . مادرم هم در هر موقعیتی میگه لیاقتت مردای زنباز هستن . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حالی که من در کل موقعی که شاغل بودم براش لباس می‌خریدم یا بهش پول می‌دادم به مدت پیش دیدم با مامانم چت کرده و نوشته خواهر دیگمون براش هدیه فرستاده آخرم نوشته بود ف بود اینکار و میکرد ؟ نمی‌کرد . در ادامه هم نوشته بود تو فلان قضیه که ما با کسی اختلاف داشتیم و من اصرار داشتم کدورت رو برطرف کنیم دلیلش این بوده که من با پسر متاهل اونا دوستم 🤦🏼‍♀️ درحالی که هخط قرمز من این مسائله . حتی مامانم با همه سنگدلی و بدحنسیش براش نوشته بود نه به خواهرت تهمت نزدن تونم نوشته بود عین حقیقت رو دارم بهت میگم مامان جون