2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

202 بازدید | 30 پست

سلام دوستان من سال هفتم هستم میرم هشتم میخوام از الان واسه انتخاب رشته یک تصمیماتی بگیرم چون هفتم زود تموم شد هشتمم همینطور میگذره میرسم نهم بعدم وقت ندارم با مامانم حرف زدم میگه یا تجربی و ریاضی انسانی هم پنجاه پنجاهه ولی تجربی میخواد منم درسام تو اینا خوبه ولی علاقه محاسبات ریاضی دارم و تو تجربی زیست دوست دارم و انسانی روانشناسی اما من خودم ۶ ساله زبان میخونم میخوام برم هنرستان بعد برم زبان یا برم هنرستان کامپیوتر واقعا نمیدونم هر چی فکر میکنم به جایی نمیرسم مشاورای مدرسه هم بدرد نمیخورن مامانمم میگه زوده واسه تصمیم گیری بابامم هر جا بخوام میزاره برم چیکار کنم بنظورتون....  

من امسال نهم بودم

و تا تیرماه قرار بود برم رشته تجربی ( حتی ثبت نامم کردم )

ولی تغییر رشته دادم به انسانی هنوووزم دو دلم😂

شده آیا...؟ گله از جان به خدایت بکنی؟ و فقط هی نشود هی نشود...؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از رشته های نظری بخون کنارش برای کنکور زبان هم بخون و کنکور زبان هم بده 

ولی چون گفتی محاسباتم خوبه تجربی و ریاضی بهتره برات

شما انسانی و فقط از رو روانش دیدی در صورتی که انسانی مطالبش چیزی فراتر از سطح روانشناسیه

یکی از رشته های نظری بخون کنارش برای کنکور زبان هم بخون و کنکور زبان هم بده  ولی چون گفتی محاس ...

رشته روانشناسی همه جا ها داره همه میگن از انسانی آسون ترین راحه

وایی چ سخت😂

من دوست داشتم برم تجربی ولی این دوست داشتنم از رو احساسات و حرف اطرافیان بود

اگه میخوای به مشکل برنخوری موقع انتخاب رشته ....

توانایی های خودت رو در هر درس در نظر بگیر 

سعی کن تو محیطش قرار بگیری ببینی با روحیاتت سازگار هست یانه

با خانواده هم مشورت کن حتما 

شده آیا...؟ گله از جان به خدایت بکنی؟ و فقط هی نشود هی نشود...؟
رشته روانشناسی همه جا ها داره همه میگن از انسانی آسون ترین راحه

نه روانشناسی تو انسانی رتبت باید زیر دو س هزار شه اما اگه درک و منطقت عالی باشه قدرت تجزیه تححلیلتم همینطور با توانایی محاسبه که داری میتونی انسانی و هندل کنی