2777
2789
عنوان

خانما پای همه ی نوزادا اینجوریه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون خودم انحراق زانو دارم میترسم

قنداق کن نترس الان ک استخوناش نرمتره بهتره قنداق کنی

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
اصلا عکس باز نشد.لینک بزار

نتتو روشن خاموش کن بزن رو عکس میشه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
جااان دلم ماشالله... یاد پسرم افتادم هربار شوهر میومد پاهاشو میذاشت کنار هم و حسرت میخورد که چرا کجه ...

الان یعنی پسرتون خوبه من چرا نمیدونم بچها‌چطورن با اینکه بچه دوممه

الان یعنی پسرتون خوبه من چرا نمیدونم بچها‌چطورن با اینکه بچه دوممه

اره عزیزم استخون همینطوریه الان چون گوشتش کمه خیلی معلومه. برای آرامش خودت بالاخره دکتر میبری یه روز سوال کن اینو ولی من پسرمو قشنگ یادمه چون شوهرم هر دفعه میگفت چرا پای بچه کجه قنداق کنیم درست شه😅

چطور قنداق کنم میشه بگی

يه پارچه رو سه گوش تا كن دستو پاي بچه رو صاف بذار 

بعد بچه رو بذار وسطش و دوطرفش رو بپيچ دور بچه بعد با يه بند پارچه اي و نرم ببندش كه باز نشه

فقط حوري ببند كه به شكمش فشار نياد نه شل و نه خيلي سفت