2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان وضعیت پسرتون چطور هست ،عارضه ای نداشته

ن هیچ عوارضی ک برای پسر من نداشته 

اما باید زیر نظر پزشک استفاده بشه 

مثلاً اگه ارثی باشه مشکل نتیجه ای نمیده

ن هیچ عوارضی ک برای پسر من نداشته اما باید زیر نظر پزشک استفاده بشه مثلاً اگه ارثی باشه مشکل نتیجه ا ...

سلام بچه منم از یک ماهگی گفتن هردو گوشش کم شنوا متوسط هست زیر نظر دکتر مرادی هست و دکتر دارو داد شربت نوتروپیل و مولتی ویتامین و ویتامین E

شما از چند ماهگی شروع کردین به درمان بچتون؟؟

چند بار آمپول زدن براش؟؟؟

سلام بچه منم از یک ماهگی گفتن هردو گوشش کم شنوا متوسط هست زیر نظر دکتر مرادی هست و دکتر دارو داد شرب ...

بچه منم تحت درمان دکتر مرادی کم شنوایی متوسط داره نتروپیل داده دوتا قطرع یه قرص به شماهم همینو داده میشه شمارتو بدی عضو گروه بچه هایی که تحت درمان دکتر مرادین بکنمت

سلام بچه منم از یک ماهگی گفتن هردو گوشش کم شنوا متوسط هست زیر نظر دکتر مرادی هست و دکتر دارو داد شرب ...

تقریبا از دوماهگی درمان و شروع کردیم 

پسر من نارس هم بود 

دقیق یادم نیست چند مرتبه ولی شاید پنج شیش مرتبه تکرار کردیم 

و هر بار ک امپولا تموم میشد می‌بردیم برای تست درصد شنوایش بالا تر میرفت

ب نظرم اسم امپول و ب دکتر بگید ببین نظرش چی هست 

البته خیلی از دکترا ب من گفتن ک همچین آمپولی وجود نداره ک بتونه کم شنوایی گوش و درمان کنه ب من گفتن برای پسرت باید سمعک استفاده کنی 

ک من گفتم من نمیتونم هر کاری کنین ک سمعک نزارم اگه عملی هست راه دیگه ای هست 

که ناراحتم شدن ک شما باید ازخداتونم باشه ک سمعک کارتونو راه میندازه 

مگه عمل و کاشت حلزون راحته 

بچه منم تحت درمان دکتر مرادی کم شنوایی متوسط داره نتروپیل داده دوتا قطرع یه قرص به شماهم همینو داده ...

میشه درخواست دوستی من قبول کنید منم میخواستم عضو بشم شمارمو پیام بدم بهتون 

بچه من هم زیر نظر دکتر مرادی هست