2777
2789

من یه ترم ادبیات خوندم 

وحشتنااااک سخته

برای کسی که میفهمدهیچ توضیحی لازم نیست وبرای کسی که نمیفهمدهر توضیحی اضافه است...آنانکه میفهمندعذاب میکِشندوآنانکه نمیفهمندعذاب می دهند...مهم نیست چه "مدرکی" دارید..مهم این است که چه "درکی" دارید...کلماتی که از دهانِ شما بیرون می آیدویترینِ فروشگاهِ شعورِ شماست..پسوای بر جمعی که لب رابی تامل وا کنند چرا که کم داشتن و زیاد گفتن مانند نداشتن و زیادخرج کردن است!پس نگذارید زبانِ شمااز افکارتان جلو بزند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا سطح زبانتون چطور بود و اینک سطح کلاس چطوریع؟

من زبانم بدک نبود 

ولی اکثرا فول بودن 

و قصد مهاجرت داشتن

برای کسی که میفهمدهیچ توضیحی لازم نیست وبرای کسی که نمیفهمدهر توضیحی اضافه است...آنانکه میفهمندعذاب میکِشندوآنانکه نمیفهمندعذاب می دهند...مهم نیست چه "مدرکی" دارید..مهم این است که چه "درکی" دارید...کلماتی که از دهانِ شما بیرون می آیدویترینِ فروشگاهِ شعورِ شماست..پسوای بر جمعی که لب رابی تامل وا کنند چرا که کم داشتن و زیاد گفتن مانند نداشتن و زیادخرج کردن است!پس نگذارید زبانِ شمااز افکارتان جلو بزند
بازار کارش چطوریه؟ چند سال خوندنش طول میکشه؟ فارغ التحصیلا چقدر حقوق میگیرن؟

اگه زبانت عااالی باشه میتونه بعنوان مترجم کار کنی

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
من زبانم بدک نبود  ولی اکثرا فول بودن  و قصد مهاجرت داشتن

منظورم از خوب بودن سطحشون تو مکالمست 

و من اصلا مکالمم خوب نیس

بعضیا میگن خیلی سخته ونمیتونی کنار بیای و همه سطحشون بشدت بالاس تو کلاس میخواستم ببینم واقعا اینطوری ...

خب اگه زبان تون خوبه مشکلی نیست 

باید بتونید راحت مکالمه کنید و درسها رو که اغلب به زبان اصلی هستند بفهمید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اگه زبانت عااالی باشه میتونه بعنوان مترجم کار کنی

من زبانم خیلی خوبه

یه مدت حتی توی کار ترجمه انلاین کتاب بودم

ولی حقوق اونجا خیلی بد بود

حقوق فارغ اتحصیل های رشته چقدره؟ کسیو میشناسید؟