2777
2789
عنوان

عرق‌سوز شدن بچه یک ساله

168 بازدید | 4 پست

سلام توروخدا به دادم برسید دخترم یک سالشه عذرمیخوام واژنش عرق سوز شدیدی شده جوری که ازش خون میاد باز گزاشتم درست نشد پماد های بیبی کر ،بیبی فرست ، کالاندولا هم زدم اثر نکرد قلبم داره میاد دهنم نمیدونم چیکار کنم

ببین عزیزم اگه خیلی حاد هست ببر دکتر، من پسرم زیاد عرق سوز میشد، برای هر بچه ای یه پماد سازگار و خوبه، یکی کالاندولا اگه اشتباه ننوشته باشم، یکی وازلین، یکی هم مثل من ان ان، ولی حتما حتما فعلا بچه رو باز بزار، با سشوار و باد خنک سشوار یکم درجا بهتر میشه، حتما هم سریع بچه رو بشور و با باد خنک سشوار خشک کن. 

ببین عزیزم اگه خیلی حاد هست ببر دکتر، من پسرم زیاد عرق سوز میشد، برای هر بچه ای یه پماد سازگار و خوب ...

ببخشید سشوار بیشتر باعث عفونت نمیشه مخصوصا برای دختر بچه ؟ فک کنم باعث عفونت بشه. بله برای هر بچه ای یه پماد اثر میزاره. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید سشوار بیشتر باعث عفونت نمیشه مخصوصا برای دختر بچه ؟ فک کنم باعث عفونت بشه. بله برای هر بچه ای ...

نه عزیزم، رو چه حسابی باعث عفونت شه؟ مدفوع و ادرار و خیسی و رطوبت و گرما باعث میشه این طفلی ها عرق سوز شن، سشوار درجا خوب میکنه، باز از دکتر بپرسین. 

نه عزیزم، رو چه حسابی باعث عفونت شه؟ مدفوع و ادرار و خیسی و رطوبت و گرما باعث میشه این طفلی ها عرق س ...

جسارتن چون خودم کادر درمانم و مستقیم با نمونه های عفونی بچه ها سر و کار دارم گفتم.

بله حتما