2777
2789
عنوان

نوشتن سوره احزاب برای ازدواج

41915 بازدید | 89 پست

سلام بچه ها وقتتون بخیر 

خودتون یا اطرافیانتون تجربه نوشتن سوره احزاب رو داشتن که با آداب خاصی نوشته بشه و منجر به ازدواج بشه….

و یا ختمی مجرب که امتحان کرده باشید برای امر ازدواج میشناسید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مدام میگفتم عشق الهی منتظرمه و خدا بهترین ازدواجو سر راهم میزاره مدام میگقتم و اهنگ عروسی گوش میدادم خودمو تو لباس عروس تصور میکردم 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

من دوستم ۳۲سالشه چند وقت پیش گفتم نوشت گذاشت لای لباساش از درو دیوار براش خواستگار میومد

با یکیشم داره نامزد میکنه

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
سلام یه روز یکی از کاربرا میگف مامان واسم نوشته گذاشته وسط لباسام بختم باز شده

والا من خواستگار زیاد داشتم ولی اونی که باب میل باشه نبوده و به نحوی سر انجام نداشته 

من دوستم ۳۲سالشه چند وقت پیش گفتم نوشت گذاشت لای لباساش از درو دیوار براش خواستگار میومد با یکیشم د ...

عزیزم آداب خاصی داره؟ من میخواستم بنویسم و اینکه من خواستگار زیاد داشتم ولی اونی که باب میل باشه نبوده و سرانجامی نداشته متاسفانه

باید همشو پشت سرهم بنویسی یا میشه مثلا نصفشو صبح نصفشو شب نوشت؟ 

هر وقت بتونی بنویسی لازم نیست پشت هم باشه ولی جمعه ها میگن بهتره

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
عزیزم آداب خاصی داره؟ من میخواستم بنویسم و اینکه من خواستگار زیاد داشتم ولی اونی که باب میل باش ...

میگن جمعه ها بهتره نوشتنش ولی روزای عادی هم بنویسی اشکال نداره 

ما که برای دوستم آدابی رعایت نکردیم نوشت رو کاغذ گذاشت تو لباسش

آره ایشالا اونی که باب میلته میاد 

چون دوستمم داره نامزد میکنه