2777
2789

خانومای گل میشه تجربیاتتون رو بگیر و منو راهنمایی کنید ک چجوری بیشتر ب خدا نزدیک بشم ؟!من یه دوره ای خیلی ب خدا نزدیک شده بودم نماز صبحم قضا نمیشد و تو اون دوره ک ایمانم قوی بود هم مشکلات زیادی داشتم اما یه حس درونی کمکم میکرد ک سرپابمونم یا حدقل یقین داشته باشم بعد از سختیها آسونی هس،اما بعذ از اون یواش یواش از اون حالت معنویت دراومدم و دیگه بعد از اینستا و گوشی کلا یه آدم دیگ شدم،الانم نه ک خداناکرده کافر باشم اما دیگه اون اعتقادات و ایمان گذشته رو ندارم و ارامش درونی ک امن زمان داشتم و ندارم و بخاطر مشکلات و عذاب های زیادم یجورایی با خدا هم قهر کردم و گفتم حالا ک منو نمیبینی منم دیگ اعتقادی ندارم ک ب انجام واجبات 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مراقبه و تزکیه نفس شروع کنید.

و سعی کنید ابتدا دائم الوضو باشید.

و بعد نماز صبح تون اول بخونید!

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

دقیقا مثل من هستی 

نمازهام تند تند قضا میشه از بس تنبلی میکنم. 

و حالا یه مشکل خیلی بزرگ برام پیش اومده و برام پاپوش درست کردن و دادگاهی کردن منو الانم پریودم نمیدونم چجوری با خدا حرف بزنم اروم بشم چه ذکری بگم خدا دستشون رو رو کنه 

نماز و قرآن که نمی تونم الان 

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
اینستات پاک کن  نماز امیرالمونین بخون

یه پیج کارای هنری میکنم برا کاره فقط منبع درامدمه،اونو نمیتونم پاک کنم ،اما خب پیج شخصی داشتم پاک کردم،دیدم زندگیم داره میره سمت تجمل گرایی و چشم و هم چشمی،درحالیکه با سبک تربیتی و زندگی من سازگار نبود اما چون فامیلای شوهرم اینجوری بودن شوهرم میکف برااینکه فکر نکنن تو از اونا کمتری توام بکن از این کارا پست بزار عکس هر جی میخوریم بزار و …یه سالی اینجوری گذشت تا از خودم بدم اومد خب دیدم چرا اونا الگوی من بشن ؟من الگوی اونا بشم !اونا از من یاد بگیرن بفکر این چیزا نباشن و تو فکر اخلاقی‌ات و چیزای بزرگ‌تر باشن ،دیگ پیج شخصیمو دراومدم برای همیشه و هیچوقت نرفتم چندساله 

نماز شب عالیه مشکلاتت هم حل میشه 

یه گروه تو ایتا هست که پیچ تو اینستا هم داره به اسم نماز شب 

از امروز هم چله نماز شبش شروع شده میتونی قضا نماز شب امروز رو الان بخونی و در این چله شرکت کنی چندین هزار نفر عضو این گروه ها هستن خودتون میتونید سرچ کنید و ببینید 

من اصلا دست و دلم نمیره نماز بخونم نمیدونم چه مرگمه

خدا نکنه اینجوری ک من میگم باشه ،اما منم از یه دوستی شنیدم ک گاهی انقد گناهای ریز ما مثل غیبت و این چیزا ک روزانه انجام میدیم زیاده ک خودمون متوجه نمیشیم و همینا حتی توفیق دعا کردن روهم از ما میگیره ،ینی میخوای دعا کنی بشینی با خدا خلوت کنی خواسته هاتو بخوای و عبادت کنیا اما نمیتونی ،الانم توفیق نماز انگار از منو شما گرفته شده 

نماز شب عالیه مشکلاتت هم حل میشه  یه گروه تو ایتا هست که پیچ تو اینستا هم داره به اسم نماز شب& ...

گلی خب نماز روز روهم نمیتونم بخونم کلا سرد شدم چجوری نماز شب ب اون زیادی رو بخونم ؟!

دقیقا مثل من هستی  نمازهام تند تند قضا میشه از بس تنبلی میکنم.  و حالا یه مشکل خیلی بزرگ ...

وااااای عزیزم انشالله ب خودشون برگردونه خدا کارای کثیفشونو .شوهرت اینکارو کرده ؟منم شبیه مشکلات شمارو زیاد دارم ،هر جوری ک فکرشو بکنی ،از یه جایی ب بعد دیگ آدم سر میشه ،

گلی خب نماز روز روهم نمیتونم بخونم کلا سرد شدم چجوری نماز شب ب اون زیادی رو بخونم ؟!

خوشگلم کی گفته نماز شب سخته

نماز شب خیلی آسونه درسته خوندن یازده رکعتش بسیار برکات داره ولی شما میتونید یک رکعت نماز بخونید که بعد از حمد و سه توحید ویک فلق و یک ناس بخونید و در قنوت هرچه دل تنگت میخواهد بگو به هر زبانی که دوست داری 

و از خدا طلب بخشش کن و تمام که نیت این نماز میشه نماز وتر

یه روش آسون تر اینه که دو رکعت نماز میخونی رکعت اول بعد از حمد و توحید یک ناس و در رکعت دوم بعد از حمد و توحید یک فلق بخونید و تمام نیت این میشه نماز شفع 

یا روش خیلی آسون تر اینه که دو رکعت نماز مثل نماز صبح بخونی به نیت نماز شب بخونی 

وااااای عزیزم انشالله ب خودشون برگردونه خدا کارای کثیفشونو .شوهرت اینکارو کرده ؟منم شبیه مشکلات شمار ...

نه همسرم اینکار رو نکرده. 

خانم برادرم ازم شکایت قذف کرده یعنی بهش فحش های خیلی زشت زن فلان و... جلوی مردم دادم!!! 

و شاهد و اینا برده. 

در حالیکه من اصلا اینکار رو نکردم. اون طلاق میخواد از یک ماه بعد از عروسی میخواد ما رو توی فشار بزاره که برادرم طلاقش بده. 

حالا شنبه باید برم دادسرا اصلا نمیدونم متن شکایت چیه و روزش کی هست و چه دروغ هایی سنبل کرده و نتونم ثابت کنم که من نگفتم 80 ضربه شلاق و سو پیشینه میشه برام. دارم دیووونه میشم. اون منشی دفاتر وکالت بوده بلده من هیچی نمیدونم😭😭😭😭

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
نه همسرم اینکار رو نکرده.  خانم برادرم ازم شکایت قذف کرده یعنی بهش فحش های خیلی زشت زن فلان و. ...

تو ب قاضی درخواست قسامه کن .دست رو قرآن بزاری ک این حرفازو نزدی ،بعد خب توام شاهد جور کن ببر ،هر جوری جور کن با پول با هر جی ،ایشالا تیرش ب سنگ بخوره و خدا با حق باشه ن با ظالم .واقعا ناراحت شدم درد خودم یادم رف ،خیلی کار سنگینی پیش گرفته این خانوم