2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالتونه؟

۱۷سالشه  

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.

خود دانید ولی زود بچه دار شدن یه جوریه اون لذت یه مدت دوتایی رو نمیچشید تجربه ندارید . ما زنداداشمون  زود بچه دارشد خودمون ناراحت بودیم که چرا یه مدت از باهم بودن و دوتایی بودن استفاده نکردن  البته عاششششق بچشونیم .

۱۹

از یه طرف خوبه حوصله و اعصاب بچه رو داری

ولی از یه طرف چه خبره برو حسابی بگرد و خوش بگذرون که بچه بیاد دیگه هیچوقت عین قبل نمیشه 

مردا الکی میگن بچه نگه میدارن اصلا راست هم بگن بلد نیستن که نمیشه بهشون بچه سپرد اصلا سر کارن بلدم باشن بچه بیشتر به مادر عادت داره 

حداقل یه سال صبر کن 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
اخی عزیزم 🥲 چند سالشه؟؟ این مشکل ارثی هستش یا نه؟

متولد 74 هست آره عزیزم ارثی هم هست حتی بهش گفت یائسگی زودرس داری 

من خودم 5 سال بعد از ازدواجم بچه دار شدم و خداروشکر ماه دوم حامله شدم بچه دومم هم اصلا نفهمیدم کی باردار شدم خداروشکر نمیدونم طفلی خواهرام چرا اینجوری شد کیست داره پولیو داره  

یعنی چی آخه بزار جوونیشو کنه طرفو خوب بشناسه

خب میگ دوس داره من چی بگم بگم غلط کرد گوه خورد😂😂😂خودش عقلش نمیرسه چی جوابش بده اگه دوس نداره اگه دوست داره ام خب ب ماچ بیارع

من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 
از یه طرف خوبه حوصله و اعصاب بچه رو داری ولی از یه طرف چه خبره برو حسابی بگرد و خوش بگذرون که بچه ب ...

شوهر من برادرشو روی چشماش نگه میداشت دو سالش بود اصلا رنگ مادرشو ندیده بود منم تازه ازدواج کرده بودم ولی پسرمو نه از اول تا آخر مسئولیتش با خودم بود