2777
2789

ولی اتفاقایی افتاده که حالتون رو واقعا خوب کرده؟شده تو اوج غم و درد باشین و بعدش یه جوری وضعیت براتون تغییر کنه که حتی خودتونم باور نکنید🥺بخدا که دیگه بریدم همش دارم تلاش می‌کنم ینی روزایه خوب منم میاد؟

منم منتظر یه معجزه ام ولی امیدی ندارم

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان تو این حالم شدیداً احتیاج دارم اوضاع درست بشه 

اما قبلا ی بار خونوادم بیرونم کردن من با ۳۹ هزار تومن پول رفتم شهر دیگه ای . اذیت شدم اما برای یه شغل اداری خوب پیدا کردم و یه خونه اجاره کردم . نمی‌دونم بعدش قدر ندونستم یا از دلتنگی دوباره برگشتم جای اولم 🤦🏼‍♀️

منم خیلی اذیتم درکت میکنم...امیدوارم به زودی به هرچی میخوای برسی🥲🤍

خدابه دلت نگاه کنه الهی 

ممنونم

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
الان تو این حالم شدیداً احتیاج دارم اوضاع درست بشه  اما قبلا ی بار خونوادم بیرونم کردن من با ۳ ...

عزیزم خداروشکر دمتم گرم که تونستی یه شغلی پیدا کنی دلتنگی هم طبیعیه...منم دیگه بریدم واقعا نیاز دارم خدا کمکم کنه 

اره من..تو اوج سختی و ناامیدی میگفتم محاله زندگیم درست شه فقط هروز شمارش مرگ داشتم..تا ازدواج کردم خداروشکر خدا خیلی بزرگه اگ ببینه واقعا راهی واس بنده اش نیس و جزخودش امیدی نداری یجور دستتو میگیره ک خودت هیچی همه مات و مبهوت میشن.الهی این روزای سختتون ب عمر گل باشه و روزهای خوشتون ب زودی از راه برسه.فقط امبدتون خداباشه محتاج بنده ای نشین راه کج نرین حق الناس نداشته باشین .خدا همه اینارو ببینه ک نیسین ب عرش میرسونه آدمو 🥺❤️

اره من..تو اوج سختی و ناامیدی میگفتم محاله زندگیم درست شه فقط هروز شمارش مرگ داشتم..تا ازدواج کردم خ ...

مرسی عزیزدلم حرفات خیلی امیدوار کننده بود بهترینا سهم دل مهربونت 💋🤍🥺

سنی نداری اسی جان.درس بخون خودتو بکش بالا.یا برو ی ورزشی رو شروع کن مطمعن باش موفق ترین ادم میشی

یاد گرفتن یه مهارت رو هم یاد گرفتم ولی یکم وابستگی. دارم به یه نفر اذیت کنندس اونم باید زمان بگذره شاید بهتر بشم