2777
2789

تقریبا هرچیزی میخواستم دارم و الان حالم خوب باید باشه اما بازم انگار یه چیزی نیست اونطور که باید خوشحال نیستم چرا؟

نماز هم میخونم و با خدا هم هستم اما نمیدونم چی کمه

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡

همه همینطورن 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه همینطورن 

اخه چرا؟انگار یه تیکه از پازل کمه یه چیزی ناقصه

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡

چون یادمون ندادن شاد بودنو از بچگی مدام بهمون حس گناه دادن الان شما با هرکی صحبت کنی نا راضیه اینم بخاطر فرهنگ غلطمونه 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

اخه چرا؟انگار یه تیکه از پازل کمه یه چیزی ناقصه

شاید دیر به چیزی که میخواستیم رسیدیم..

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
چرا ببین چی کم داری

خودمم نمیتونم بفهمم مثلا دیروز با شوهرم دعوا کرده بودم میگفتم چون قهریم حالم خوب نیست الان که اشتی هم کردیم بازم خوشی موقته یه لحضه خوبم بعدش بازم حس کمبود دارم

شاید دیر به چیزی که میخواستیم رسیدیم..

خب دیر که نه ولی وقت اونی که میخواستم نشد سعی کردم خودمو با شرایط وفق بدم و حال خوبی برای خودم بسازم حالا که هرچی انتظارشو داشتم دارم خوب نیستم حس میکنم اون زمان که نداشتم بهتر و شادتر بودم حس پیری میکنم 

خب دیر که نه ولی وقت اونی که میخواستم نشد سعی کردم خودمو با شرایط وفق بدم و حال خوبی برای خودم بسازم ...

همدردیم.. 

من که دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه

چون یادمون ندادن شاد بودنو از بچگی مدام بهمون حس گناه دادن الان شما با هرکی صحبت کنی نا راضیه اینم ب ...

اره اینطوره ولی خانواده من اینطور نبودن یعنی نگاه من به زندگی اینطور بود که به دنیا اومدیم تا شاد زندگی کنیم و حال خودمون و بقیه رو خوب کنیم ولی خانواده شوهرم و خودش فکر میکنن که زندگی رقابته و باید هر روز تلاش کنی تا از بقیه عقب نمونی مثل مسابقه و خب من اینطوری نیستم اهل مسابقه الکی و بی پایان نیستم 

همدردیم..  من که دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه

اینطوری نمیشه ما به دنیا اومدیم که شاد و خوب باشیم دلم حال بد نمیخواد باید شرایط رو عوض کرد

اینطوری نمیشه ما به دنیا اومدیم که شاد و خوب باشیم دلم حال بد نمیخواد باید شرایط رو عوض کرد

تو چرا خوب نیستی ؟ 

من عوض شدم و اون آدم قبلی نیستم تو چطور؟