2777
2789
عنوان

کتک میخوری با زورشون بهت نزدیک میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق ندارند باعث آزارت بشن اگه خیلی اذیتی باهاشون صحبت کن برن از خونه ات ، بعد قفل درها رو عوض کن، با یک بزرگتر عاقل تر صحبت کن حتی اگه فامیل دور باشه، فقط عاقل و بالغ و مورد اطمینان از هرجهت باشه.

خواهر جان. با امام زمان حرف بزن. نیمه شب با خدا حرف بزن. تنها چاره کار همینه. انقدر استغفار بگو تا آ ...

من تو کتابای رفرنس یه چیزی خوندم به نام حذف طبیعیت یعنی گاها طبیعیت سعی میکنه تو رو حذف کنه این میتونه شامل انسان ها هم بشه شاید من جز اون دستم

دخترعزیزم همه زور دست شماست. اگرقاطعانه از حقت دفاع نکنی شرایط بهتر که نمیشه،بدترم میشه 

بنابراین یابایه بزرگتر از سمت خانواده مادری مثل پدربزرگ بگو تا بیاد وبگه شما دیگه نیاز به مراقبت نداری وجمع کنن برن یااگرم نیست خودت محکم حرفت رو بزن وبراشون زمان مشخص کن وپیگیر رفتنشون باش. 

من تو کتابای رفرنس یه چیزی خوندم به نام حذف طبیعیت یعنی گاها طبیعیت سعی میکنه تو رو حذف کنه این میتو ...

بیخووود حذف بشی

حیف تو نیست 

دختر قوی 

ان شاءالله دندون که دوست داری قبول میشی بعدم دستت تو جیب خودت یه آینده عالی

مام واست دعا میکنیم دختر خوب همینطور قوی بمون  

گمشده در رویا...❤
دخترعزیزم همه زور دست شماست. اگرقاطعانه از حقت دفاع نکنی شرایط بهتر که نمیشه،بدترم میشه  بنابر ...

همه اینا زمانبرن امتحان کردم سریعترینشون همینه که یه ماه دیگه دانشجو میشیم و میریم اون موقع میتونم با یه وکیل صحبت کنم کارارو پیش ببرم

عزیزم اگه ۱۸ سالت کامله قانونی اقدام کن حتی قبل ۱۸ سال هم میتونی درخواست تایید رشد بدی ب دادگاه اختیار اموال پدرو مادرت و امور خودتو بدست بگیری اگه پول وکیل نداری برو کانون وکلای مرکز استانی ک هستی اونا رایگان بهت میگن چکار کنی می‌فرستن اداره معاضدت  کامل حل میشه مشکلت این آزارهای جسمی و روحی و خارج شدن از حدومرز رو حتمااااا بگو و بگو ممکنه مورد تعرض واقع بشی .کتک..... توی گوگل آدرس کانون وکلای دادگستری مرکز استانتو سرچ کن. خدا کمک هاش رو‌ از طریق بنده هاش می‌فرسته نه مثلا ۱ رعدوبرق بزنه عموت متحول بشه.شجاع باش قابل حله سختم نیست زیاد 

همه اینا زمانبرن امتحان کردم سریعترینشون همینه که یه ماه دیگه دانشجو میشیم و میریم اون موقع میتونم ب ...

شما الان میتونی خونه ات رو اجاره بدی 

اصلا نگران نباش 

بایه بنگاه صحبت کن تا از الان مستأجر بفرسته فقط حواست باشه بنگاهیه کلاه سرت نزاره وزیر قیمت بزاره. 

چون تابستان میشه میتونی مستأجر پیداکنی وتا پیدا هم بشه زمان برمیشه.