2777
2789

ممنون میشم اگر اطلاعات دارید به من هم بگید ، فقط نظر شخصی نباشه ، توی اطرافتون آیا برخورد داشتید یا نه؟؟

به خصوص فرزند اول 

بالا چهل سالشو می‌دونم ولی دیگه نمی‌دونم 45به بالا بود یانه الان سه تا بچه داره یه یه قلو یه دوقلو

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی چهل به بعد تخمک کم میشه یا ضعیف میشه؟؟؟

کلا امکان بارداری میاد پایین  و بارداری و زایمان کمی سخت تر میشه و چون تخمک زنان از جنینی توی بدنشون هست و مثل مردها که اسپرم تازه تولید میکنن واسه زنان تخمک از جنینی توی بدن میمونه ریسک یسری اختلال ها بالا میره و اگه کسی تخمک فریز شده داشته باشه حتی اگه خودش نتونه باردار بشه میتونن تخمک رو بارور کنن انتقال بدن بدن یه زن دیگه حتی منظورم اینه واسه امروزه که سن ازدواج ها بالا رفته این فرصت خوبیه تا خانما مطمئن باشن صاحب بچه میشن

اما خب الان کلا اونقدر روشهای مختلف وجود داره که با مراجعه و پیگیری میشه بچه دار شد انشالله میشه نگران نباش اصلا

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم