2777
2789
دوقلو؟

جاریم ساید داره خواهرم بالا پایین هردو راضی ان

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدا نمیده؟ دوقلوعه؟ 

اصلا 

ساید هست 

سامسونگ هم دارم از این بیشتر راضیم 

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
مدلش رو میگی گل

عزیزم برا من قدیمیه یخچال فریزر 

بالاش یخچاله پایینش فریزر 5 تا کشو داره جاداره

شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین                                          🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰

سلام من ایرانی ندارم و تجربه ای ندارم در این مورد ولی اگه جهیزیه میخرید چیزایه غیر ضروری مث خیلی از وسایلای برقیه ریزی ک اصلا ب درد نمی خورنو من خودم گرفتم خیلی اشو مث همزن برقی تخم مرغ آب‌پز کن، چرخ گوشت، میوه خشک کن، پلو پزو... حذف کنید و سرویس چوبمو چون آدم زود عوض میکنه و بعد یه مدت دل ادمو میزنه بنظرم ارزون بردارین و بودجشو اختصاص بدین ب یخچال و لباسشویی تونو مارک خوب و خارجی بردارین چون یه عمر براتون کار میده و چیزیم نیست ک هی مدش عوض شه و بخای زود عوضش کنی، چون واقعا 50 تومن میخای بدی یه یخچال ایرانی بعد خدایه نکرده خراب شه باز باید پنجاه دیگه بدی یه یخچال ب درد نخور دیگه ولی از اول 80 میدی سامسونگ یا الجی برمیداری خیالت راحته دیگه

سلام من ایرانی ندارم و تجربه ای ندارم در این مورد ولی اگه جهیزیه میخرید چیزایه غیر ضروری مث خیلی از ...

ممنونم بابت تجربت ولی من هفت ساله جهیزیمو گرفتم وازدواج کردم یخچال فقط نگرفتم چون ازقبل شوهرم گرفته بود وداشتیم الان سوخته وبودجمون بیشتر ۵۰ نمیره که فعلا بخرییم بخاطر تحریما اونم بایه بچه حقوق کم خیلی شرایط سختیه