2777
2789
عنوان

شوهرم اونقدر حرفهای زشتی زده

2145 بازدید | 143 پست

چون خانواده ام میدونستن وضعیت مالی خوبی نداره از اول بهش کمک کردن الان برگشته میگه تو با نقشه اومدی توی زندگی من و من ازت سرترم و پدرت پول میداد تا تو رو نگه دارم پدرت پول داده تا بگیرمت جواب خوبی هامون رو اینجوری داده

بگو چه مالی هم هستی نکبت بگو اگه بابای من نبود از گرسنگی مرده بودی

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یدونه بزن تو دهنش بگو بابام پول دندوناتم میده 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

فک کنم بجا واکسن کرونا واکسن هاری زدن ب مردا

همه می نالن

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
بگو چه مالی هم هستی نکبت بگو اگه بابای من نبود از گرسنگی مرده بودی

خودم به جهنم پدر و مادرم چه خوبی هایی بهش کردن و الان اینجوری جوابشون رو میده توی نامزدی هی گفتم یا بریم مشاوره یا توام کوتاه بیا یا طلاقم بده گف خیلی فک کردم دوست دارم نمیتونم طلاقت بدم الانم میگه طلاقت نمیدم ولی ما از هم جدا هستیم همین الانشم البته من هنوز تصمیم ندارم به جدایی