2777
2789
عنوان

این اسمش خیانته؟

502 بازدید | 28 پست

دوستان همسر من یه دختر خاله داره یه جور نامتعارفی همسرم زیادی بهش بها میده اونم با پسر خالش ک پسر خاله شوهر منم میشه ازدواج کرده و یه بچه داره  من اوایل زیاد اعتنا نمیکردم اما الانا میبینم واقعا دیگ شورش دراومده

اون اوایل ک باهم تازه آشنا شده بودیم همش منو با اون مقایسه میکردم، ازش تعریف میکرد ک چی فلانیم مثل تو قدش بلنده فلانی ام ت موقعیت مشابه تو بزرگ شده و از این حرفا اخرش من طاقت نیاوردم ی سری بهش گفتم ت دهتر خالتو میخاستی گردن نگرفت گفت نه مث برادر خواهریم و این چرت و پرتا

بعدا فهمیدم تو دانشگاهم با این دختر خالش همکلاسی بودن یعنی شوهر من اول دانشگاه آزاد مهندسی صنایع میخونده بعدا انصراف داده رفته پیام نور رشته ای ک دختر خالش میخونده رو خونده و همکلاس شدن

از یه آشنای دوری شنیدم ک اره قبلا میخواسته اونو ولی چون اون یکی پسر خاله پیش دستی کرده این خودشو کشیده کنار 

بخدا رفتاراش خیلی رو مخه من تازه عقد کرده بودم ی شب اینا اومدن خونه ی پدر شوهرم مهمونی (تهران زندگی میکنن) شوهر من با وجود اینک برادر و پدر دختره پایین بود پرید رفت پارکینگ چمدونای اونو اورد بالا بعدشم ک مدام تو آشپزخونه با هم پچ پچ میکردن من تنها نشسته بودم تو پذیرایی

حتی کت شلوار عروسی رم اصرار کرد ک باید بریم از تهران بخریم رفت و با نظر اون کت شلوارشو خرید یعنی من هر چی نظر میدادم میگفت نه و دختر خالش هر چیو تایید میکرد اینم اوکی میداد

چند روز پیشم واستاده بود تو کوچه داشت باهاش تلفنی حرف میزد خیلی بهم برخورد 

هر چیم میگم میگه تو ذهنت مریضه، نمیدونم شاید واقعا الکی شکاکم😔میشه بگین ت همچین موقعیتی چطور باید رفتار کرد

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود

خیانت نیست بی اخلاقیه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چیکار کنم

مقابله به مثل .شما هم پسر خاله یا پسر عموتون رودر حضور ایشون توصیف کنید تعریف کنید از پسرهای فامیلتون تا گوشی دستشون بیاد.

دنیا و حال خوب و خوشش عاید شما/مارا برای شعر و غزل آفریده اند
چجوری بهش بگم ک ناراحت میشم بهم برمیخوره

یه بار بگو عزیزم یه وقتی بذار با هم حرف بزنیم

بعد مجبوره حواسش رو به شما بده 

نگه الان سرم چیز دیگه ای هست

بشین اروم بگو هر چی قبل ازدواج بوده اگه علاقمندی بوده الان باید بذاری کنار

بدون نیش و خیلی جدی و منطقی بگو و اجازه نده بپره وسط حرفت

بگو الان شما یا باید زندگی متاهلی خودت رو اولویت قرار بدی و براش تلاش کنی که با این توجه به ایشون نمیشه و من دلگیر میشم

یا این روال رو ادامه بدی که من توی مسیر سرد شدن قرار میگیرم و زندگی مون اگه جدا هم نشیم به جدایی عاطفی منجر میشه

لطفا تکلیف خودت رو معلوم کن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بنظرم هر کاری میکنی زیادی مستقیم اسم دختر خالشو نیار نه اینکارو نکن جدی 

هم روش باز میشه و هم بیشتر تحریکش میکنی

انقدر می بزنم تا اجل اید به سرم رقص کنان ..عاقبت مست به دیدار خدا خواهم رفت💚
نمیدونم باید چیکار کنی  ولی من بودم خیلی خیلی ناراحت میشدم و جرش میدادم شوهرمو

چن روز پیش باهاش سر این مسئله حرفم شد برگشت گفت تو راجب دختر خاله من اصن حرف نزن لال شو

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود
چن روز پیش باهاش سر این مسئله حرفم شد برگشت گفت تو راجب دختر خاله من اصن حرف نزن لال شو

عزیرم 

چقدر ناراحت شدم 

ضعیف نباش توروخدا

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.