2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 3088272 بازدید | 191163 پست
منم🤮🤮

😭😭🤮🤮🤮🤮🤮

فکرشم اذیتم میکنه

🖤،،،قطاری بینن خه مانم بار کن،،،،،له شاری کرماشان دوس خبردار کن،،،و هر حالی بو شو برو بروم،،ای خوا مرگیرسحر چشکه رو😭،، بینمان هفت کوه و هفت کمر فاصله افتاد 🖤🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو سایت اینو دیدم.واینکه برادر خواهر متاهل هم عیدی میدن.ما تو مازندران فقط به بچه هاومجردها عیدی ...

ما خودمون رسم داریم ک به خاهرشوهر عیدی میدن

ولی ما گفتیم خاهرزن چرا نباید عیدی بگیره پس؟؟

دیگ ب همه عیدی میدیم هم ب خانواده شوهر

هم خانواده خودم

بـِخند بِزار هَمه بِفَهمَن قَوى تَر اَز ديروزى!♡
تاپیکشونُ هر روز میترکوندنمیپرسی چرا؟چون فقط عکسای بووووق میذاشتنمغز مردا مثل ما خانوما نیست

به نظر من که اصلا هیچ کدوم فعالیت نمیکردن،،،،مردا سخت باهم دوست میشن

🖤،،،قطاری بینن خه مانم بار کن،،،،،له شاری کرماشان دوس خبردار کن،،،و هر حالی بو شو برو بروم،،ای خوا مرگیرسحر چشکه رو😭،، بینمان هفت کوه و هفت کمر فاصله افتاد 🖤🥀

ما باید ۱۰به مامان خودم و مردی بدیم،،،،نفری ۵هم به خواهرا،،،،ولی دوتا هم مادر بزرگ داریم اونام ده تو ...

تعدادم زیاده

اینجوری مبلغ زیادی میشه ک😩

شوهر منم روز زن چیزی نمیده. 😏😏میگه به پسرت بگو

امسال من کادوی مامانمو دادم جوجه داد😍یادش مونده بود

صبح ب باباش گفت بریم واسه مامان گل بخریم،باباش گف الان کاردارم ظهر میریم،شروع کرد به گرررررریه،😭

رفتن باکیک برگشتن

شاخ درآوردم از برش حرفش😜قربون جوجه ام برم

چند روز پیش میگه من این کاپشن و دوس ندارم نپوش دیگه،میگن بابای رها کاپشنش زشته 🤣🤣🤣🤣

مردی میگه خدارحم کنه یکی گیر میداد بس نبود الان شدین دوتا

بزرگ بشه چیکارامیکنه

تودلم گفتم انتقاممو میگیره😜😅😅

همه برادرا به خواهراشون یه ماه قبل عید عیدی میدن،،،بچه هاشون عید بیان عید دیدنی بهشون عیدی میدیم

ماهم همینطوریم

تعدادم زیادهاینجوری مبلغ زیادی میشه ک😩

آره الآنم واقعا جیبش خالیه ،،،کلیم وام آورده خودش میگه سرم آشه تهم ماشه🤪🤣

دیشب میگفت گوشواره بچه ها رو بده بفروشم بعد عید واسشون میخرم بهشونم نگو😬😬😬به خاطر مدرسه نمیندازن

ول کن بابا، کم بلدن. میومدن از هم دیگه چیزای جدید یاد میگرفتن🤣🤣🤣

والا 🤣🤣🤣

.ولی شوهر. من حوصله نداره گروه و حذف میکرد