2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2564530 بازدید | 156475 پست
خواهر من روم نمیشه بگم شوهر میخوام حالا برم بگم حاملم؟🤣🤣🤣🤣🤣

خب اون دوتا روش

خودتو به مریضی بزن

برو فاز افسردگی

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

اره راست میگی🤨ببین چندبار کاندو م بزار تو کیفت و جلو چشم که ببینن بترسن،،،،تو یکیشونم میتونی وایتکس ...

عالی گفتی

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ذهنم مریضه چیز دیگه ببینم یاد حرف تبسم میفتم🤣

اااا اومدی چند روز پیش میخواستم صدات کنم

اصلشو😜🤣

نی نی خوبه؟

پسرت خوبه؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من قول میدم قسم میخورم پیداش کردم با بچه های اینجا تقسیم کنم یک کیلو دوکیلو نبوده که چند تا قاطر بار ...

ای بابا از چه بحثی دور موندما

اره راست میگی🤨ببین چندبار کاندو م بزار تو کیفت و جلو چشم که ببینن بترسن،،،،تو یکیشونم میتونی وایتکس ...

امتحان کردی؟ 

منظورم وایتکس و چسب رازیه

اااا اومدی چند روز پیش میخواستم صدات کنماصلشو😜🤣نی نی خوبه؟پسرت خوبه؟

قربونت خوبن عزیزم گل پسرای شما خوبن با مستر چیکار میکنن😁چند روزی فقط میخوندم و لایک میکردم نمیدونم حسمو بزارم لس موسی یا زشته حوصله تایپ نداشتم🤭

اااا اومدی چند روز پیش میخواستم صدات کنماصلشو😜🤣نی نی خوبه؟پسرت خوبه؟

به پسرم تکون خوردن داداشی شو نشون دادم ببینم عکس العملش چیه 

اولش یه لبخند از روی تعجب زد بعد دید نه ادامه داره خیلی جدی اخم کرد و با عصبانیت لباشو نزدیک شکمم آورد میگفت بهت اجازه نمیدم مامان منو بزنی پسر خوبی باش😍😍😂😂

اره بابا امتحانش و پس داده تضمین شدس👙👙👙حیف دیگه به کارت نمیاد امتحان کنی

حالا امتحان کنم درس علوم هست 

به پسرم تکون خوردن داداشی شو نشون دادم ببینم عکس العملش چیه اولش یه لبخند از روی تعجب زد بعد دید نه ...

الهی😍😍😍😍😍بگو خودتم بزن بزن میکردی😍😍

قربونت خوبن عزیزم گل پسرای شما خوبن با مستر چیکار میکنن😁چند روزی فقط میخوندم و لایک میکردم نمیدونم ...

بازم گردن مستر روشکوندن فعلا بیخیالش شدن🤣🤣🤣🤣 خوب شد دوتا نخریدم🤣 خوبه از لس موسی دراومدی😁

خوبیم شکر

الهی😍😍😍😍😍بگو خودتم بزن بزن میکردی😍😍

موندم چجوری میخواد با شیر دادنش کنار بیاد خیلی بهم وابسته شده قبلا فقط با شوهرم و داداشم بود یک سر الان میگه مامانم دلش برام تنگ میشه نمیره باهاشون بابامم میاد دنبالش میگه تو برو مامان جونو بیار من نمیام😬

موندم چجوری میخواد با شیر دادنش کنار بیاد خیلی بهم وابسته شده قبلا فقط با شوهرم و داداشم بود یک سر ا ...

چقد مونده تا زایمانت؟ سه سالشه؟

بازم گردن مستر روشکوندن فعلا بیخیالش شدن🤣🤣🤣🤣 خوب شد دوتا نخریدم🤣 خوبه از لس موسی دراومدی😁خوبیم ...

یک ماهی هست دکترم دیگه از حساسیتش کم کرده منم که مثل زندانی که آزاد شده فقط نشستیم ماشین و دور دور تو یه اسباب بازی فروشی دیدمش همینجوری گردن کج  یه گوشه آویز بود یاد پسرات افتادم😁