2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2564530 بازدید | 156475 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اول دعوا اینجا بعد اونجا خیلی خنده دار بود مرد گنده هر روز میومد می‌گفت میرم و نمیام (یکیشون )بع ...

😂😂😂😂آره خوندی واقعا جای تعجبه 

آره ایشون اصلا هیچ صحبتی نکرد بعدشم هم رفت که رفت

آره پاییز جان منم یه ویدیو دیدم از گلو تا معده خرمالو سفت شده بود مثه سنگ راه نفسش و بسته بود نمی‌دو ...

آره خیلی تعجب کرده بودم الهی گوشت بشه به تنم تو این گرونی🤪🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
نوش جانت بنده خدا حالا خانم همسایه ما بخاطر پر کاهو کارش کشید به بیمارستان کاهو خورده بود گویا تو مع ...

بسم الله🥲🥲🥲چند روز پیش یه خبر خوندم بچه ۱۲ساله با پاستیل خفه شد وتموم کرد دوراز جون همه ی بچه ها🥺 

پاییز همیشه میگی از غلط غلوط حرف زدن کاوه ذوق می‌کنی بیا مهسانو ببر برات غلط غلوط حرف بزنه امروز اوم ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 کیان هم این به من میگن بتمنی رو میخونه و میرقصه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

دیروز وضو گرفت بعدش رفت دشوری و بعدهم رفت کلاس قرآن بعد رفتنش یادم اومد وضوش باطل شد😜😜🤣🤣🤣🤣  

خداخیرش بده خندیدم بین العملی😁😁😁

نه از خداشونم باشه دختر به این ماهی😍من خودم برا پسرام اگه ازدواجی باشن دلم میخواد یه دختر پر ناز و ...

خوشبخت بشند الهی 

سرم نبض گرفته 

کلیپ محسن حقیقی رو دیدم اصلا گلوم سنگین و بغضی شد 

یه زن چطور میتونه اینقدر کثیف باشه

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

[QUOTE=402930245]خودمون کم نذر و نیاز داریم، حالا واسه تو هم گوسفند نذر کنیم که تهش ووتا عکس بذاری🤪🤪نخواستیم ع

والا 

بیاد یه پلاک کوچولو برا من نذر کنه 😅😅😅😅

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

نمیدونم قضیه چیه اینجا انقدر پرتقال و نارنگی گرونه. چند سال پیش تهران رفتنی یه جعبه پرتقال واسه عموم ...

جدی چرا گرونه خب اونجا که اونهمه باغ هست 

البته شهر ما هم کلی شالیزار هست اما بازم برنج گرون میفروشند ..

😂😂😂😂خوب علی البدلم سخته خداییش🤭

مهسا انقد بامزه میگه خودشم یکم لوس می‌کنه میبینه من میخندم انگار ذوق می‌کنه بچگونه حرف بزنه

کجاست بیا باهم دیگه بریم سر وقت گنجش😍آخ اگه پیدا بشه😂

من قول میدم قسم میخورم پیداش کردم با بچه های اینجا تقسیم کنم 

یک کیلو دوکیلو نبوده که 

چند تا قاطر بار بردند تصور کن