2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2564530 بازدید | 156475 پست
بیشترش رفته کمش مونده دیگه تجربه همینجوری بدست میاد با بهای گزاف

خداروشکر پس

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گروه مرد بازار پس پخش و پلا شدند هرکدوم خودشون گروه زدند کاشی و روحانی و ....همه قبلاً یکجا بودند که

اخرین تحلیل ها چی میگه

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

اخرین تحلیل ها چی میگه

من قبل از اینکه گروه رو حذف کنند خارج شدم بعد اینجا شنیدم که گروه بهم خورده

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

موز چنده اونجا مگه ؟اینجا پرتقال ۶۰ موز ۱۰۰

اینجا موز زیر 130 نیست. مگه موز ریز و شیر موزی زیر 100 باشه🙁🙁پرتقال سمت ما هنوز خوب نرسیده. نارنگی 140 تومنه😂😂واسمون بفرستین🤪🤪

پنجشنبه هفته پیش رو همکارم پیش بینی فرمودن جنگ میشهچنانم با قطعیت میگفت من غصه م گرفت بدددشنبه یکی ب ...

ولی یه خبرایی بود،چون ما جمعه شب داشتیم از گیلان برمیگشتیم. هم پلیس راه ها شلوغ بود هم چند جا وسط شهرو بسته بودن،ماشینارو چک میکردن. 

ولی در کل واسه ما مردم عادی قابل پیش بینی نیست. 

کلا بی در و پیکره🙁🙁

به سلامتیخیره ایشالااهان پس واسه خاستگاری برادر شوهر پرسیدی مهسا چند تا برادرن؟

سلامت باشید، 3 تا.. 

اونجا به نیت خواستگاری نخریدم. اومدم خونه پوشیدم، شوهرم گفت قشنگه ها بپوش. ولی دو دلم. 

منم عینکی هستم.اگر عینکت فتوکرامیک هست،ممکنه نمره ی چشمت عوض شده باشه،یا خشکی چشم هم گرفته باشی.دکتر ...

یعنی عینک فتوکرومیک باعث میشه نمره چشم بالا برع؟

باشه حتما میرم ♥️