2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2563969 بازدید | 156381 پست
مهسان جونم ممنونم که برام کامل توضیح دادیامروز رفتم طلافروشی اشنا گفت نه قسطی نمیدیم و خیلی هم تاکید ...

اگر زیر پنج گرم اینا باشه که راحت می‌دهند اما بالای ده پانزده گرم رو ماهانه که نمی‌دن مگر در سه یا چهار قسط تقسیم کنی 

این طلافروشی که من نیم گرم نیم گرم پول میزنم خب از دوستان و آشنایان همسرم هست 

حدود ده ساله باهاش خرید و فروش دارم حتی در حد همون سالی بگو دو گرم ...

انشالله برا شما بهتر و راحت تر جور میشه 

مهر جان طلافروشی معرفی به بانک سراغ نداری؟ من امتیاز وام هم خریدم رفتم باهاش طلا گرفتم سود طلا اون پول خرید امتیاز رو جبران کرد و به حال روحی روانی خوبی هم داره که میدونید طلا داری 

منم قرض طلام رسیده به آخرش 

تموم بشه نفس بکشم 

طلا امروز شد ۱۲میلیون 

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنونم به یادمی عزیز دلم🫂دعام کن خواهر از وقتی اینجا شما و دوستای گلم بهم دلگرمی دادین یه انرژی زیا ...

پر برکت باشه بدو بدو ها 

صحبت هم کردی با مامی یا نه؟ 

کم کم جو رو درست کن و آماده باشند انشالله

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

🤪🤪🤪حالا خوبه میمونه. رادمان نمیذاره من بخوابم. انگشت میکنه چشمامو باز میکنه.

بنده خدا کیان سرگرمش میکنه🥺 کیان بچه بود میخوابیدم بی خطر بود.

رادمان😁😁😁😁😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
مهر جااان این چه حرفیهه اتفاقااا خوبه که اینجا میگی دوستامون راهنماییت میکنن منم راستش اطلاعی نداشتم ...

ممنونم حنا جانم❤️❤️

ای خدا نمیدونم چی بگم بخدا لبخند اومد رو لبام همیشه میگفتم کاش بشه حرم اقا امام رضا عقد کنیم🥺❤️🫂

اگر زیر پنج گرم اینا باشه که راحت می‌دهند اما بالای ده پانزده گرم رو ماهانه که نمی‌دن مگر در سه یا چ ...

مهسان جان میخوام یکم بیشتر باشه که بهمون کمک بشه 

نه تاحالا نشنیده بودم این معرفی به بانک رو فقط از شما شنیدم

باید از طلا فروشی ها بپرسم ؟یا از بانک؟

ممنون ازت گلم❤️

پر برکت باشه بدو بدو ها صحبت هم کردی با مامی یا نه؟ کم کم جو رو درست کن و آماده باشند انشالله

قربونت بشم❤️

برا بابا رفتیم دکتر و دنبال داروی شیمی درمانی و ..

راستش قاطی حرفام و گله و شکایت از دنیا ابراز ناراحتیمو خیلی این چند روزه بروز دادم که من الان باید دوتا بچه داشته باشم و ...

یه چند روز بگذره به مامان میگم انشالله

سلام خانما 

ما خداروشکر قسط هامون تموم شد 

دو ماه دیگه ام رهن خونمون 

حالا شوهرم باز دنبال وام ک بزاریم رو رهن خونه 

ایشون همون شخصی بود ک میگفت محیا دیگه حق نداری بگی وام بگیریم 😄

ولی خانما خودم انگار کشش قسط ندارم بخدا 

ی جوری شدم میترسم 

چون باز باید کل حقوق برعه برا قسط 

۳۰۰،۴۰۰ تومنی باید باز وام بگیریم 

با این شرایط گرونی هر روز 

میترسم حتی برا خورد و خوراکم کم بزاریم چون میخوابی صبحش رفته رو جنسا 

ولی باز دلم میخواست بدون قسط فقط خرج کنیم 

از ی طرفم میبینم همه فامیل خونه چندمشون رو خریدن 

۵۰۰ تومن ،۶۰۰ تومن طلا میخرن 

ماشین مدل بالا میگیرن 

میگم  منم جا  نمونم بالاخره تو فامیلی حرفش میاد دیگه 

هرچند بگی زندگی خودمو با دیگران مقایسه نکنم 

دچار دوگانگی شدم 😄 نجاتم بدید 😄😄😄😄

همسرم میگه محیا تا جونم میتونم دو شیفت کار کنم 

بزار یکم خودمو جمع کنم

بده خدا صبح سالت ۴ بیدار میشه تا آخر شب 

طول هفته ام ۳ شب شیفت شبه 😔

مهسان جان میخوام یکم بیشتر باشه که بهمون کمک بشه نه تاحالا نشنیده بودم این معرفی به بانک رو فقط از ش ...

انشالله جور میشه عزیزم 

شهر ما همه مغازه ها این قسمت رو دارن 

لوازم هانگیا طلافروشیا ..بجز سوپرمارکت‌ها😅

یه نامه خرید کالا میزنند می‌بری بانک سر یه هفته برات مثلاً صد میلیون میری ند به حساب صاحب مغازه بعد میریم جنس برمی‌داریم اندازه همون صد میلیون ولی با سود مثال ده میلیون یا کمتر (به صرفه هست فکر کنم ۴درصد) قسط بندی یک ساله یا دوساله میکنند

قربونت بشم❤️ برا بابا رفتیم دکتر و دنبال داروی شیمی درمانی و ..راستش قاطی حرفام و گله و شکایت از دنی ...

بهتر باشند الهی 

آفرین خوب جلو رفتی پس 😄

موفق باشی الهی 

سلام خانما ما خداروشکر قسط هامون تموم شد دو ماه دیگه ام رهن خونمون حالا شوهرم باز دنبال وام ک بزاریم ...

تبریک تبریک قسطا سبک شد راحت نفس بکش یکم 

فرجه سه ماهه نمیتونی بدی بعد باز شروع کنید؟ 

خودمم چون این روزها رو داشتم برا همین باید یه استراحت کوچولو لازمه فکر کنم 

وای ما چقدر قسط داشتیم و هنوزم داریم 

هیچ وقت تموم نمیشه بلکه مثل قانون پایستگی انرژی از شکلی به شکل دیگه تغییر می‌کنه 

ما الان ۲۱ساله خانه داریم هنوز قسط داریم 

خدا جور می‌کنه نگران نباش بسپار به خدا یکم هم نفس بکشید با یه ماه عمر و جوانی هدر نمیره اما روحیه بهتر میشه 

سعی کن همون سه ماه رو هم افراطی خرج نکنی

ممنونم به یادمی عزیز دلم🫂دعام کن خواهر از وقتی اینجا شما و دوستای گلم بهم دلگرمی دادین یه انرژی زیا ...

حتما حتما

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن