2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2565242 بازدید | 156476 پست
اره،به قول خودش فَوَد ابی😂😂اره یه جا زنگ زدم میگه 22 میلیون به بالا. حالا برم سر فرصت بگردم. اخه ی ...

فود آبی🤩🤩

آره خدایی یکی دوماه بیشتر بازی نمی‌کنند 

ماشین پیر خواهرم هم دو ماه بعد گذاشتند کنار. فقط ده دوازده تومنی دو سال پیش تو گلوشون مونده بود 

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

عزیزم خدا برات حفظ کنه😍😍😍😍کاوه بهم میگه برامن دکمه قشنگی بخر😁(لباس دکمه ای)دکمه ریلی ان لباساش ...

لات کوچولو رو نگاه 

دکمه قشنگی 

چه کلمه هایی خدایی😍

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتمااااگل سراش رو پیش پیش خریده ست کنه🤩😘مستقل این چیزاشو میبینم یه جون به جونام اضافه میشهمیمیرم و ...

بهبه 

اصلا دختر هر جا باشه رنگ میپاشه 

پاییز رو کول بزنیم بجای تیم فوتبال یدونه داور خانوم بیاره

فود آبی🤩🤩آره خدایی یکی دوماه بیشتر بازی نمی‌کنند ماشین پیر خواهرم هم دو ماه بعد گذاشتند کنار. فقط ...

اره،چند شب پیش جایی بودیم اون بچه داشت، البته از رادمان بزرگتره. اینم میگه میخوام. مامان اون بچه میگفت بچه ی خودمم انقدر ذوق داشت. دو هفته بیشتر استفاده نکرد. الان دو باره ما میریم فقط رادمان سوارش میشه🤣🤣🤣به اون بچه میگه تو برو پشتم بشین من رانندگی کنم😐😐اخه من دوست داشتم هر سال یه تیکه طلای کوچیک بگیرم براش که یادگاری بمونه بزرگ شد بدم به خودش.. پارسال و سال قبلش پلاک و دستبند ماه تولدشو گرفتم. گفتم در حد یه گرم یه چیزی بگیرم. الان موتور میخواد، گفتم همونو شب تولدش بدم سورپرایز شه. دیگه این دو ماه خیلی هزینه ها بالاست برام. نمیرسونم دوتاشو بگیرم. 

بلی

شیر محلی رو میذاری بجوشه

بعد خالی میکنی تو ظرف (من تو سفال درست میکنم)

صبر میکنی تا خنک بشه تا حدی که انگشتت رو نسوزونه ولی سردم نباشه … چون در هر دو صورت ماست نمیبنده

واسه دو کیلو شیر من حدود ۲ ق غ مایه میزنم(مایه هم حتما محلی باشه، سون و … نمیزنم) 

مایه هم از گوشه میریزی و یه هم کوچیک، که اون کره ای که رو ماست میبنده خراب نشه 

بعدم حوله، یا پتوپیچش میکنی(پتو یا حوله رو من اول آماده میکنم، ظرف رو میذارم و بعد شیر رو میریزم)

من شب درست میکنم

صبح میذارم تو یخچال

لات کوچولو رو نگاه دکمه قشنگی چه کلمه هایی خدایی😍

اصلا اون صحنه خیلی خنده داره🤣🤣🤣🤣😍 گیرداده فقط دوتا رامپر رو میپوشه لباس گرم نمیپوشه میگه گیر کردم🤣🤣🤣

بهش شعر کی به ما چشم داده گوش داده رو یاد دادم خیلی بانمک میخونه😍🥺

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اره😂😂منم هوس کردم🤪🤪حالا این دوتا عروسیو بگذرونم. برم تو کارش. 😬😬

عملیاة موفقیت آمیز بود 

یک نفر رو آوردم تو راه فرزندآوری 

باید بهم جایزه بدن😌

الهی یه دختر خوشگل مهربون مثل خودت بدنیا بیاری 

اره،چند شب پیش جایی بودیم اون بچه داشت، البته از رادمان بزرگتره. اینم میگه میخوام. مامان اون بچه میگ ...

کم کم بزرگتر میشه دلش کادو میخواد نه طلا 

مهسا طلا رو عیدی و ..بخر بزار کنار 

از چهار سالگی به بعد دقیقا یه هفته بعد از جشن تولدش برای جشن سال بعد برنامه ریزی میکنند و دستور میدن 

سلامتی باشه جور میشه دو تاشم

مررسی عزیزمخدا پسرات رو برات حفظ کنهای جووونم😍😍😍پاییز یه چی بگممن دختر دوستم خیلی زیادولی باور کن ...

قربون مهربونیت🫂🫂🫂😍😍😍😍

اره،چند شب پیش جایی بودیم اون بچه داشت، البته از رادمان بزرگتره. اینم میگه میخوام. مامان اون بچه میگ ...

خیالت جمع رادمان بیخیال نمیشه عین کیان تا بزرگ شه هم با اسباب بازیاش بازی میکنه🤣🤣🤣🤣🤣 

اکثربچه ها بیخیال میشن اون مامانه درست میگه بچه ی جاریم میخره اصلا بازی نمیکنه میده به کیان و کاوه یعنی الان اسباب بازی اونم اضافه میشه به خونمون🤣🤣🤣🤣کم کم باید بریم تو آشپزخونه بخوابیم🤪

🥺🥺🥺شکم داره. رادمانم میگه بذار لختی باشم. اخر همه ی کلمات ی میذاره. یا میگه ماشین خوشگلی بخر.. فک ...

آره 🤭 ماشین خوشگلی😍