شیر محلی رو میذاری بجوشه
بعد خالی میکنی تو ظرف (من تو سفال درست میکنم)
صبر میکنی تا خنک بشه تا حدی که انگشتت رو نسوزونه ولی سردم نباشه … چون در هر دو صورت ماست نمیبنده
واسه دو کیلو شیر من حدود ۲ ق غ مایه میزنم(مایه هم حتما محلی باشه، سون و … نمیزنم)
مایه هم از گوشه میریزی و یه هم کوچیک، که اون کره ای که رو ماست میبنده خراب نشه
بعدم حوله، یا پتوپیچش میکنی(پتو یا حوله رو من اول آماده میکنم، ظرف رو میذارم و بعد شیر رو میریزم)
من شب درست میکنم
صبح میذارم تو یخچال