2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2455828 بازدید | 151297 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترا من برم ظرفامو بشورم خونه رو مرتب کنم فردا بچه ها زودتر تعطیل می‌شن صبح هم دیر پامیشم نمی‌رسم . ...

شبت خوش

مهساهنوز جواب نداده من بگم،توشمال هم قسمتهای مختلف قیمتش فرق داره.اماکلا ارزونتراز جاهای دیگه کشورهست.

مهسافکرکنم آمل گفت هست،من تقریبا مرکز مازندرانم،یک ماه پیش طارم هاشمی اعلا گرفتم۲۵۰تومن

خدایا بی نهایت شکرت
اره اینجا هم 280 به بالاس،تا 360 میگن رسیده. ما هنوز نخریدیم.

ببخشیدجواب دادی من داشتم تایپ میکردم،پست ام دیرتر از تو اومد وجواب دادی

من گفتم مهساهنوزجواب نداده...شرمنده😊

خدایا بی نهایت شکرت
ببخشیدجواب دادی من داشتم تایپ میکردم،پست ام دیرتر از تو اومد وجواب دادیمن گفتم مهساهنوزجواب نداده... ...

نه بابا،این چه حرفیه عزیزم😘😘😘راستش منم این قیمتا رو شنیدم. هنوز خودمون نخریدیم. مامانم اول برداشت از گیلان خرید 230.همه گفتن زوده ارزون میشه. الان بدتر شد

نه بابا،این چه حرفیه عزیزم😘😘😘راستش منم این قیمتا رو شنیدم. هنوز خودمون نخریدیم. مامانم اول برداشت ...

برنج روبایدمردادتاشهریورخرید.نهایتا اوایل مهر

دیگه گرون میشه

خدایا بی نهایت شکرت