2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2450544 بازدید | 151066 پست
نارین عزیزم پیامات و که میبینم بغض میکنم خوبی قربونت بشم چه کاری از دست من بر میاد انجام بدم تا دلت ...

عزیزم

برای پدر و مادرم دعا کن 

تنها چیزی که تو این روزا منو آروم میکنه همینه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میزان آرایشم هم با میزان نزدیکی و دوری به صاب مجلس تناسب داره گاهی در حد آرایش خیابون با مانتو می ...

اینم اضافه کنم من قبلا مهمونیای خونه پدرشوهرمم، ارایشگاه براشینگ میرفتم😆

خوب شد صنعت کراتین اومد

ممنونم از محبتتتازه رسیدم دکتر بودم یه دکتر جدید رفتم امروزیه روش جدید اگه خدا بخواد دوشنبه یه جراحی ...

جیران عزیزم چقد درد رو از تو حرفات حسش کردم

الهی این درد بره و جاش خوشی و آرامش پر کنه جبران این اشکای قشنگت بشه دوست خوبم❤️❤️❤️❤️

دیشبی یهو از خواب بیدار شدم اصلا سابقه نداره من الکی بیدار شم

تو دلم گفتم حتما خیریتی هست...خدا منو بیدارم کرده چ کارم داره...

نشستم ی سلامی ب آقا امام حسین و ابوالفضل و امام رضا دادم و دعا و شکر گزاری کوتاهی کردم و خوابیدم

حالا پیش این عزیزان برات دعا می کنم❤️❤️❤️❤️

جیران قربونت برم من من با دل شکسته دعات میکنم انشالله به حق محمد و آل محمد پایان بیماری باشه🙏🏾🙏🏾

ناری جون خوبی دختر بچه هات خوبن

مواظب خودتون باشین حواست باشه تو قراره  روزای قشنگ بچه ها تو ببینی چشات برق بزنه از شادی شون ذوق شون بزنی

عزیزمبرای پدر و مادرم دعا کن تنها چیزی که تو این روزا منو آروم میکنه همینه

حتما عزیزم نور به قبرشون بباره با اولیا و صالحین محشور بشن انشاالله💚خیلی درد بزرگیه عزیزم خدا بهت صبر بده😔  

فقط رها؟🥺لینک بذار منم بخونمیا اسمشو کامل تر بگو

آخه رها روانشناسی خونده گفتم ببینم نظرش چیه😊

مستقل درست نمیخوانی هااا دل نمیدی به خوندن😁

تاپیک مدیریت پس انداز رویا صفحه۶۱۰۱ کاربر ثروتمند جذاب گفت شوهرش پارانویید داره و خیلی اذیته از کارا و رفتاراش و...‌.

خوندی بیا نظرت و بگو