2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2565541 بازدید | 156487 پست
سلام قشنگمببخشید بابت تاخیر در پاسخگویی مادرم زمین خورده، زانوش ترکیده ازین دکتر به اون دکترم ببینیم ...

خدا بد نده. انشالله مامانتون بهتر باشن. ❤️❤️❤️

قشنگ واقعیتو گفتی🤭🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله از یه جایی که فکرش و نمیکنی جور بشه مهسان جان🙏

مرسی هانا جان 

دارم به گنجهای نادر فکر میکنم 

میشه ؟ 

نادر اونهمه گنج رو کجا قایم کرد؟مامورا که هیچ قاطرها رو هم گردن زد بگو نادر خان حالا خوبت شد گنجا موندن تو رفتی

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

آره مهسان جان گروه و پاک کردن دقیقا همون موقع هوایی بود که تاپیک مدیریت هم بحث و دعوا بود اونجا هم ه ...

اره اول دعوا اینجا بعد اونجا 

خیلی خنده دار بود مرد گنده هر روز میومد می‌گفت میرم و نمیام (یکیشون )

بعد بقیه نازکشی و التماس .... 

بی حاشیه ترینشون آقای محمد رضا بودند

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

اینجا موز زیر 130 نیست. مگه موز ریز و شیر موزی زیر 100 باشه🙁🙁پرتقال سمت ما هنوز خوب نرسیده. نارنگی ...

موز ریز ایرانی خیلی شیرین هستا 

نارنگی شما که به چند مدل دارید خوبشم دارید 

من پچ رو بیشتر دوست دارم بعد گروانتی بعد نارنگی ....

انشالله🤲🏻🤲🏻🤲🏻اخ دلم طلا میخواد🤪🤪

من نیز 

کیه که نخواد بیاد بگه به من من توجیحش کنم 😂

چجوریی تاپیکت انقدد بازدید خورده و بعد چند سال هنوزز تاپیکت بالا میاد برای همه

همش بخاطر ماست 😄انقده خوبیم 

انشالله یادچندسال پیش افتادم که تو سایت چقد تاپیک خرید میزدن من که خیلی دوس داشتم مخصوصا اسفند قشنگ ...

پاییز همیشه میگی از غلط غلوط حرف زدن کاوه ذوق می‌کنی 

بیا مهسانو ببر برات غلط غلوط حرف بزنه 

امروز اومده میگه مامان ادل بدل شدم (علی البدل)

بعد میگه جاده های بین العملی ... 

یه چند تا کلمه بود گفت تو افتادم 

الآنم میگه مامان یه چیزی بگم ؟ناراحت نمیشی میگم نه

واستاد واستاد گفت خیلی وقته می‌خوام بگم نمی‌دونم چجوری بگم 

میگم جون به سر کردی بگو 

میگه مامان به من میگن بتمنی😐😐😐با آهنگ و رقص

هم خیس هم خشک🤪وای مهسان شوهر دوستم تکنسین اتاق عمل هست میگفت یکیو اوردن برا عمل خرمالو در اورده بود ...

نوش جانت 

بنده خدا 

حالا خانم همسایه ما بخاطر پر کاهو کارش کشید به بیمارستان 

کاهو خورده بود گویا تو معده هضم نشده بود کلی دردسر کشید از هوش رفت اینجا ...آخر فهمیدن سر خوردن کاهو بوده 

البته من خودم باور نمیکنم ممکنه دلیل دیگری باشه که نگفتند