2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2563657 بازدید | 156356 پست
آره درسته واقعا طلا چرا انقد میرعه بالا شده ۲۲۰۰😕

یا خدااا چه خبرهه ولی محی یه تحلیلگر گفت تا۱۳میره باز اسفند به کانال ۱۰بر می‌گرده نمی‌دونم چقدر درسته می گفت من رو نمودار دیدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشالله ممنونم گلم😘چقدر خوبه مهسان جون این شرایط شهر شمامن امروز رفتم دوتا طلا فروشی برا خرید قسطی ...

شما میخوای قسطی بخری و بفروشید سریع؟مشخصه ضصر می‌کنی عزیزم 

ببین مثلاً من الان پنج گرم طلا خریدم خب طلا تو گردنم اویزونه بعد هر ماه می‌ره پول یه مقدارشو میدم پس تا زمانی که قسط تموم بشه هرماه طلا گرونتر میشه انگار من دارم هر ماه اندازه سیصد سود پونصد سوت طلا میخرم (درحالی که طلا فیزیکی رو دارم فقط پول یه قسمتشو میدم )

شاید ماه اول گرمی پنج میلیون دادم الان گرمی دوازده میلیون میدم 

منی که مثلاً پول نداشتم فروردین دوتا النگو بخرم اگه قسطی نمی‌کردم تا الآنم صاحب النگو نبودم 

فقط در صورتی ضرر نمیکنی که طلا رو بعد از اینکه قسط تموم شد داشته باشی دیگه 

عین اینایی که همراه یمقدار طلا میخرند پارسیان میخرند بعد میبرند تبدیل می‌کنند 

در خرید قسطی پروسه برعکسه اول طلای تبدیلی رو میگیری بعد ریز ریز پول میدی 

چون همراه طلا گرونتر میشه خریدار میگه وای ماه پیش با پنج میلیون پونصد سوت میشد الان سیصد سوت برا همینه پس ذهن میگه ضررکردم 

اما ضررنیست 

میری یه تکه بزرگ طلا میاری دستت هست پولشو کم کم میدی 

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

سلام.مهسان جون.ممنون گلم شما خوبیخداروشکر جنگجو هم خوبه همش دنبال داداشش درحال دویدنه وقتی هم داداشش ...

خدا حفظشون کنه 

دل بچه تنگ میشه برا داداشش 😄

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

😃😃😃😃 مرسی گلم آره رفتم ی عالمه لباس گرفتم فکنم ۲۵ تومن روم ب دیوار 😄😄😄شوهرمم ۱۳ تومنی گرفت یع ...

مبارکتون باشه 

پس خریداری عید رو هم کردی و خیالت راحته 

زمستون که خرید لازم نداریم نه برفی نه سرمایی ....

همون دوماه هم خوبه 

مغز آدم نیاز به استراحت داره بی استرس بیدار شدن ....

هر شب بدون حساب و کتاب و فکر کردن خوابیدن ....

انشالله خونه می‌خری و بعدش راحت میشی البته نوبت ماشین میرسه 😄😄بعد تعویض خونه بعد ..

سلام محی جون بر طبل شادانه بکوب برو ی حالی ب خودت بده ❤️❤️خدا رو شکر همه چی براتون آسون بگذره الهی ...

آن که قاب آدم فشرده میشه 

یعنی روزی میشه همه بدون استرس و ترس و فکر و خیال برای فردا یه خواب آروم داشته باشیم صبح بیدار شدیم یاد برنامه های تفریحی و خرید بیفتیم نه اینکه خدایا چجوری امروزم بکذرونم ....

من یک نفر که فکر کنم از خرداد به اینور خیلی کم طاقت تر شدم 

همراه یه دو یه تومنی اضافه میومد الان اضافه که هیچ ..کم میاریم 

از خرداد به اینور اجناس و اقلام خوراکی چند برابر شدند حقوق همون قبلی مونده 

آره درسته واقعا طلا چرا انقد میرعه بالا شده ۲۲۰۰😕

محیا ۲۲۰۰ گفتی اتیشم زدی 

کاش ۲۲۰۰بود 

۱۲/۲۰۰شده 😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨

بهتر شدی اجیل جان؟برای اگزمای پسر گلت چکردی؟

نه ولله زیر پتوام

دخترم‌ همسرمم افتادن 😢 😢 😢 

پسرمم دکتر بردم دارو مصرف میکنه

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

چه عجبببب🤩🤩🤩 شکر خدااااا🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 بالاخره تهرانم بارون اومد🌧️🌧️🌧️

عهههه رویا جون راس میگی؟؟؟؟؟😍😍😍😍😍منطقه ما هنوز نباریده

وای خدایا شکرتتتتتتتت🤲🤲🤲🤲🤲🤲

امروز میرفتم بیرون چقدر دلم سوخت 🥺🥺🥺