2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2563969 بازدید | 156364 پست
بفرما ببینید این یه نمونه مهر ماهیه🤪 بیا بیا من و بخور

کاملا قبول دارم ،دختر منم مهر ماهیه، 8 سالشه و بشدت زبون درازی داره و با کلمه های قلمبه سلمبه قشنگ ادمو میخوره

البته با رعایت ادب 😆😆😆

می رقصانم زندگی را به سازم😎

آخ آخ بیا بیرون دختر من در تعجبم چجوری بعد میخواستی تاپیک هزینه رو مدیریت کنی دختر تولدت در ماه آیند ...

اره شانس آوردم رویا تاپیک و باز کرد😃

من همین جام عزیزم میخونمتون و لذت میبرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به حرف آوردمت 😈اره تو ام یادم بود ولی زیر آب بودی ندیدمتلامصب چه نفسی داری🤪اسفند دود کن😬

اللهم صل علی محمد و آل محمد 🤣🤣🤣🤣

دی ماهی زیرابی پرنفس هستم 😎😎

با کلاس آدم😎

شانسی 😀 😃 😅 

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

مبارک باشه😍چندمین سالگرد؟

قربانت۱۹

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

مبارک باشه😍😍

فداتون

قربانت۱۹

مبارک باشه عزیزمم♥️♥️♥️♥️

منم دیروز ۸ سالگرد عقد مون بود البته ۱۸ ی

خودم تو تنهایی و خلوت خودم نشستم کاپوچینو خوردم رقصیدم فکر کردم حرف زدم خدا رو شکر کردم

دیگه مث هر سال و یا مناسبت های دیگه برنامه دونفری دوس نداشتم

قبلا می رفتیم پارک یا کافه یا دریا ساعت ها حرف می زدیم

هر چی آقا منتظر بود پیشنهاد بدم حسش نداشتم

😃 😅 

برای آینده روزای قشنگی رو تصور کردم♥️♥️♥️♥️

🤣🤣🤣اره. اونا خریدن هی واسش توضیح میدن چجوریه. دلش اب میشه. گفتم نشون ندن همون شب تولد ببینه، هیجا ...

مبارکش باشه 😘😘

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

کاملا قبول دارم ،دختر منم مهر ماهیه، 8 سالشه و بشدت زبون درازی داره و با کلمه های قلمبه سلمبه قشنگ ا ...

کلا بچه ها همینجوری شدند 

همه زبون دراز طلبکار خودخواه ...شاید یکم بزرگتر بشند فرق کنند

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست