2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2455828 بازدید | 151297 پست
هی هی واقعا با سه ملیون چه چیزا میشد اونم نه صدساله پیش همین هفت سال پیش خوب گرفتی خوب گرفتی مثلا من ...

انشالله خوش خبر باشه، 

منم با ژست رفتم همچین قیمت گرفتم،طرف فکر کرد میخوام یه کیلو طلا بخرم🤪🤪تا من بخرم، نوبت مامانم شد طلا ارزون شد. تو همون مغازه ضرر کردم😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی خدایی به سعید پور صمیمی میاد😂😂😂پیرمرد پر حاشیه.. اخه اونم تعرض کلامی بوده،این عمقی بوده😬😬

🤣🤣🤣لعنتی با تعرضش

سرزمین من !کدامین نسل تو رو آزاد،اباد و سربلند با چشمان باور خود خواهد دید؟

اره شخصیتش بسیار مردمی و محبوب هست هیچکس باور نمی‌کرد تا امروز بازم باید دید چی میشه خیلیا بودند که ...

بله شناخت انسانها سخت هست،همونطور که قضاوت کردن هم سخته.بهترین چیز صبوری کردن وگذشت زمان هست که همه چیز رو روشن میکنه

خدایا بی نهایت شکرت

[QUOTE=399764780]انشالله خوش خبر باشه،  منم با ژست رفتم همچین قیمت گرفتم،طرف فکر کرد میخوام یه کیلو ط

انشالله 

مهم اینه که شما ریال تزریق کردی به بازار طلا 🤩

بله شناخت انسانها سخت هست،همونطور که قضاوت کردن هم سخته.بهترین چیز صبوری کردن وگذشت زمان هست که همه ...

کاش کاش دروغ باشه 

درسته 

هرچند نمیدونم والا راست باشه یا دروغ ....بالاخره نه اولی بوده نه آخری

اومده به دانه های خاک مادرش قسم خورده که تهمت زدن بهش ...

کاش کاش دروغ باشه درسته هرچند نمیدونم والا راست باشه یا دروغ ....بالاخره نه اولی بوده نه آخریاومده ب ...

آره قسم سنگینی هست.ان شاا...خدا کمک کنه،حق به حقدار برسه وآبروی مظلوم نره

خدایا بی نهایت شکرت
سلام من سریال دراکولا رو با کارگردانی مهران مدیری میبینم واقعا خنده داره اگه دوست داری دانلود کن و ب ...

سلام دیدم 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
در خانه و بیکار 😅 فصل امتحان کلاسی شروع شده کارهای خونه هم که همیشه هست

آره کیان فردا امتحان املا داره

آره چندروزه اما تبش قطع نشده هنوز.سرفه هاشم خیلی زیاده.آنتی بیوتیک هم میدم بهش.امروز تبش کمترشده

آب سیب و گلابی بده نوش جان کنه. انشاالله کامل خوب شه