2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2449950 بازدید | 151025 پست
بچه ها نمیدونم چرا چندوقته اصلانمیتونم از فکرعاطفه بیام بیرون....اون که همه روز اینجابود چی شدیکدفعه ...

نمیدونم ،کاربریش ترکیده بود. یه جدید درست کرد ولی بعدش دیگه نیومد. نمیدونم چی شد.. 

عزیزم قشنگ خوبی و مهربونشی رو درک می کنمممم خدا رو شکر بخاطر وجود این فرشته ی مهربون کنار شما و خان ...

قربونت بشم گلم ممنونم 

خوب کردی رعد جام گاهی برا آرامش خودمونم ک شده باید خیلی مسائل رو رها کنیم 

بعد میبینی خود ب خود کمتر مارو اذیت میکنن

ی زخمی هزارساله هادِ جونم 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر اونور همه ناراضین که طلا دادن ماشین خزیدن. به نظرم اشتباه میکنن. شاید الان ملک تو رکوده و طلا صعودی ولی خونه داشتن به همه چیز میارزه. همون نگرانی از پول پیش و افزایش اجاره. دردسر جا به جایی و خستگی و هزینه هاش. طلا خوبه ولی نه به هر قیمتی.. اشتبه میکنم؟

جای جیران خالی با خشونت خانگی پهلوان ....پس از سمت خودت بوده دستور اسمش حالا رژیم بزاریم 😅

نه دیگه

مثلا تو برنامه هفته ای سه چهار بار، خوراک گوشت دارم

یه دفعه زیاد درست میکنم، بقیه شو وزن میکنم تو ظرفای جدا میریزم و میذارم فریزر

دستور چی بود اینجا ؟🤔

نه دیگهمثلا تو برنامه هفته ای سه چهار بار، خوراک گوشت دارمیه دفعه زیاد درست میکنم، بقیه شو وزن میکنم ...

نوش جان 

دستور 😅یعنی شیکمت دستور داده خانوم یه نگا به من بنداز رژیم بگیر 😜😜

هیچی شوخی الکی 

دستور آقا یا خانوم برای پخت غذای مورد علاقه یا حالا رژیم برا سلامتی ......

سرزمین من !کدامین نسل تو رو آزاد،اباد و سربلند با چشمان باور خود خواهد دید؟

چقدر اونور همه ناراضین که طلا دادن ماشین خزیدن. به نظرم اشتباه میکنن. شاید الان ملک تو رکوده و طلا ص ...

آخه من نمیدونم هزار کیلو آویزون کنی اما آرامش نداشته باشی چکار کنی 

مگه فقط بری به خدا شکایت کنی چرا علم غیب نداده که بدونیم طلا رو نگه داریم موقعی بفروشیم که جای پنجاه متر هفتاد متر بشه خرید ....

وگرنه من اگه یک سر سوزن هم طلا گرفتم ,,هر زمانی ،،،،برا خرید یه چیزی بوده 

سلام سلام منم هستم میام میخونم اکثراولی وارد کاربری نشده بودمممنونم از ذعاهاتون کلی اعلان دارم الان ...

خوبه که هستی 

بودنت خوبه 

دلت مثل ظرفای مهسا نشه 

سلامتی هم برمیگرده 

ما که هیچ کل خداندانتون چشم امیدشون تو ایران شمایی 😅آریایی مانده در وطن

سلام سلام منم هستم میام میخونم اکثراولی وارد کاربری نشده بودمممنونم از ذعاهاتون کلی اعلان دارم الان ...

خوبه که هستی 

بودنت خوبه 

دلت مثل ظرفای مهسا نشه 

سلامتی هم برمیگرده 

ما که هیچ کل خداندانتون چشم امیدشون تو ایران شمایی 😅آریایی مانده در وطن

نمیدونم ،کاربریش ترکیده بود. یه جدید درست کرد ولی بعدش دیگه نیومد. نمیدونم چی شد..

امیدوارم فقط  دلش بخواد که اینجا نیاد و سرش به زندگیش گرم باشه 

هرچند حس بدی هم ندارم فکر میکنم خسته است نمیاد

آخه من نمیدونم هزار کیلو آویزون کنی اما آرامش نداشته باشی چکار کنی مگه فقط بری به خدا شکایت کنی چرا ...

همین دیگه... من گاهی حرصم در میاد از اینکه نخریدم. مثلا یه زمانی با نصف حقوق یه ماهم میتونسم یه ربع سکه بخرم، با بقیش خوش بگذرونم ولی نکردم یا چند بار با پول رفتم طلافروشی انتخاب نکردم، پولشم خرج شد،ولی دیگه گریه و ناراحتی ندارخ. لابد اون زمان بهترین تصمیم بوده دیگه

امیدوارم فقط دلش بخواد که اینجا نیاد و سرش به زندگیش گرم باشه هرچند حس بدی هم ندارم فکر میکنم خسته ...

امیدوارم هرکس هرجاس

دلش خوش و ذهنش آروم باشه

و سرگرم دلخوشی های 

ریز و درشت زندگیش باشه🤲🏻🤲🏻🤲🏻💖

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c