2777
2789
عنوان

پاگشاجاری

189 بازدید | 19 پست

سلام خانما من باخانواده همسرم مشکل خاصی ندارم دوری ودوستی..من عروسی نگرفتم ورفتم ماه عسل وبرگشتنی خانواده همسرم منومهمون نکردن بعنوان پاگشا....حالا جاری دارشدم وایشونم میخادبره ماه عسل وانگارخانواده همسرم قراره پاگشاکنن....البته من بااوناکاری ندارم موضوع آینه توی مهمونیشون بقیه خانواده روهم دعوت میکنن ودخترا وپسرا هم مجبورن هرکدام این طورمهمونی ای بدن.......من دوسندارم براشون بیارم چرا اونموقع منودعوت نکردیدومن خشک وخالی رفتم خونم چون ناراحتی پیش میاد واینکه نمیخامم شرکت کنم یامهمونی بدم این کار م درسته؟؟شماباشیدچ میکنیدد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ببین اول از همه باید شوهرتو با خودت همراه کنی 

تا زمانیکه حرفتون دوتا باشه هرکاری بکنی بده شما میشی 

اول سعی کن قلق همسرتو متوجه بشی بدونی اگه چجوری و تو چه شرایطی بهش بگی قبول میکنه باهات موافقت میکنه بعد تو همون شرایط حرفتو بزن و بهش بگو تا باهم یکی بشین بعد من اگه جای شما باشم که تقریبا هم هستم اصلاااااا به هیچی نگاه نمی‌کنم که رسمشون چیه و فلان 

ولی تمام سعی مو میکنم کمبودهایی که برا من انجام دادن من به اندازه خودم برا جاریم جبران کنم شما میتونی جاری تونو پاگشا کنی ولی فقط اونو دعوت کنی 

من خودم اینکارو میکنم و اصلاااااا کاری به هیچکی ندارم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

مگه اونموقع رسم پاگشانبود؟؟من عیدایشونودعوت کردم وکادوشودادم وگفتم مااولین بارعروس مهمونمون باشه بهش کادومیدیم وهمون پاگشاشه ...پاگشا شدی هرموقعدوسداشتی بیا

نگاه کن عزیزم اول همسرتونو با خودت یکی کن که بعدش اگه حرفی زدن همسرتون پشت اونا درنیاد دعوتتون نشه سر این موضوع 

بعد شما مهمونی های اونا رو شرکت کن 

ولی خواستی پاگشا شون کنی فقط خودشون دوتا رو پاگشا کن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نگاه کن عزیزم اول همسرتونو با خودت یکی کن که بعدش اگه حرفی زدن همسرتون پشت اونا درنیاد دعوتتون نشه س ...

نمیشه که برم خونشون بخورم اونام توقع دارن دیگه فردا داماداشون میگن اومدخوردودعوت نکرد