2777
2789
عنوان

کی بیماری صرع داره؟

207 بازدید | 4 پست

من صرع دارم شبی سه تا قرص کلاژن گلد میخورم و شیاف واژینال پروژسترون استفاده میکنم.میخواستم ببینم این دوتا باعث بروز تشنج میشه؟آخه دیشب تشنج کردم میخوام علتشو بفهمم .

عزیزم من نمیدونم ولی یکیو میشناسم ک خیلی ناراحته برا بیماریش میگه ازدواج نمیکنم ب همه میگم ن چون منو با این شرایط قبول نمیکنن بنظرت راسته؟

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

عزیزم من نمیدونم ولی یکیو میشناسم ک خیلی ناراحته برا بیماریش میگه ازدواج نمیکنم ب همه میگم ن چون منو ...

وا هر کس یه مشکلی داره خب.من با مشورت پزشکم توی جلسه ی دوم خواستگاری به شوهرم گفتم و گفتم به خونوادش نگن چون دوست ندارم بهم ترحم کنن.آخه تا می‌فهمن تشنج میکنیم انگار با یه موجود ترسناک فضایی روبرو میشن یه قدم میرن عقب میترسن.۱۷ ساله صرع دارم خوابم بهم بخوره یا قرصمو نخورم یا ناراحتی زیاد بکشم تشنج میکنم.البته دیشب یه جا رفتم روضه سنگین گوش دادم نمیدونم به خاطر اون تشنج کردم یا شیاف و کلاژن.البته دیشب قرصمم همرام نبود به جای ۷ شب ۱۱ونیم شب خوردم‌.

بعد ازاینکه به شوهرم قضیه رو گفتم آدرس دکترم رو دادم و رفت خودش با دکترم صحبت کرد آروم شد .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا هر کس یه مشکلی داره خب.من با مشورت پزشکم توی جلسه ی دوم خواستگاری به شوهرم گفتم و گفتم به خونوادش ...

خب همین منم میدونم کارش اشتباه هست برا همین از شما پرسیدم

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

خب همین منم میدونم کارش اشتباه هست برا همین از شما پرسیدم

بهش بگید بره پیش دکتر محمود معتمدی .مطبش توی سعادت آباد هست.چون میدونه چجوری با خواستگار صحبت کنه که هم ترس خواستگاره بریزه هم عاشق دلباخته دوستت بشه.من واسه خواستگار قبلیم هم همین کارو کردم با این تفاوت که اون به خونوادش گفت و خونوادش به خاطر مریضیم جازدن.پسره هم فهمید من ازدواج کردم ول کرد دیگه پیام نداد مگرنه عاشقم شده بود.